Trilletur Eidsvåg - Munkebotn

Fellestur

Dato
20. november 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

En flott trilletur til Munkebotn fra Eidsvåg. Et tilbud til deg som vil bli kjent med andre nybakte foreldre, samtidig som du får deg litt frisk luft og fysisk adspredelse!

Oppmøtested: ved parkeringen ved gravplassen på Eidsvåg.Se markør på kartet. Følg skilting til Eidsvåg Auto, deretter liten vei inn til venstre til parkering ved gravplassen. Turen er ca 1.5 - 2 km en vei.

Oppmøtetid: kl.11.00

Ta med matpakke, drikke og sitteunderlag. 

Trilleturleder: Vi trenger flere trilleturledere. Har du lyst til å bidra?Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. Og det er veldig hyggelig.

Les generelle vilkår her Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no