Vintermoro Grenland

Arrangement

Dato
21. februar kl. 09:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Barneleir, Ferieleir
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Vintermoro Grenland arrangeres mandag-torsdag i vinterferien, uke 8. Aktivitetene er gratis og er for barn mellom 10-12 år. Du kan velge å være med på kun et par av dagene, eller alle fire dagene.

Program 
 

Mandag 18. februar – Skøyter i fritidsparken  OBS FULLBOOKET

Oppmøte ved inngangen til Skien fritidspark kl. 09.00. Her blir det ut på glattisen med skøyter og aktiviteter i området rundt. Vi er ferdig kl. 14.00. Skøyter kan lånes.  

 

Tirsdag 19. februar - Mat i det fri i Bymarka  

Oppmøte på parkeringen til Frisklivssentret på Kjølnes kl. 09.00. Vi inntar bymarka til fots. Vi fyrer bål og lager de herligste matretter på bål. Det blir også tid til aktivitet i skogen. Vi er tilbake kl. 14.00. Husk gode sko! 

 

Onsdag 20. februar - Ski og aking på Stridsklev  

Oppmøte på Stridsklev skole kl. 09.00. Her blir det først leik og moro på flatmark, før vi lager til hopp og sprett. I lunsjen fyrer vi bål og griller. Husk ski! Vi er tilbake kl. 14.00. 

 

Torsdag 21. februar - Skitur til Fugleleiken på Svanstul

Buss fra PP-senteret i Porsgrunn kl. 09.00, alternativ påstigning DNT Telemarks kontor (Nedre Hjellegate 2) kl. 09.20. (Gi beskjed ved påmelding hvor barna hopper på bussen). Vi tar bussen til Svanstul. Her spenner vi på oss skiene, og går til Fugleleiken. Her blir det kakao og lunsj. Får vi tid blir det også leik og moro. OBS! Denne dagen er vi ikke tilbake før kl.15.00. (15.20) Husk ski!  

Husk at utlånssentralen i Porsgrunn låner ut ski og vinterutstyr! Sjekk det ut her: 
https://www.porsgrunn.kommune.no/Kommunens-organisasjon/miljo-og-byutvikling/Kultur-idrett-og-fritid/ungdom-og-fritid/Utlanssentralen/