Bli med på trilletur!

Fellestur

Dato
30. april 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnttrilletur
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Hver tirsdag  kl.10:30 ruller vi avsted. Turene er vanligvis 5-10 km og varer i 2 til 3 timer, ofte inklusive lunsj ute hvis ikke annet er oppgitt. Vinterturene er lagt til steder hvor veien brøytes ved eventuelt snøfall. På vinterstid er lagt opp til lunsj inne for å gjøre turene litt hyggeligere for alle, inkludert dem som ammer. Trilleturene er en fin anledning til å treffe andre i samme situasjon og bli kjent med trillemuligheter med barnevogn.
Se gjerne oppdateringer på Facebooksiden vår:
https://www.facebook.com/DNTTrilleturGrenland/

 

Dato

Tur

Oppmøtested og beskrivelse

Ansvar

23.  april

Rundtur Tollnes - Vessia

Oppmøte på Tollnes bedehus (Wesselvegen 18, 3736 Skien), parkering på grusplassen der. Derfra går turen ned til og langs elva, videre gjennom boligfeltet på Moldhaugen og ned til PP-senteret hvor vi tar lunsjen på Tinholt bakeri hvis ønskelig, og deretter tilbake til Tollnes via boligfeltet på Vessia. Turen er på ca. 5 km og går stort sett på asfalt samt litt skogsveg med grus.

Tina

30. april

Strandpromenaden Porsgrunn

Oppmøte og parkering ved Hovengasenteret (Augestadvegen 7, Porsgrunn). Parkering til høyre under McDonalds skiltet eller gateparkering. Turen går på gang-, sykkelsti og sideveier. Lunsj på Haugsåsen Bo- og Kultursenter. Kan ha medbrakt lunsj eller kjøpe – NB: De har ikke kortterminal.

Siri

7. mai

Stridsklev turløype – Mule Varde

Oppmøte på parkeringen ved Stridsklevhallen (Stridsklev ring 116, Porsgrunn). Vi går turløypen rundt. asfalt, grus og skogsvei, litt kupert. Vi raster utendørs på Mule Varde.

Siri

14. mai

Skien Fritidspark

 

Oppmøte og parkering på parkeringsplassen utenfor Skien Isstadion (Moflateveien 38, Skien). Isstadion ligger bak svømmehallen i fritidsparken. Vi går lysløypa og en rundtur ned mot travbanen og tilbake under undergangen ved gamle Klosterskogen skole. Noen få bakker, ellers flatt. Lunsj på kafeen eller utendørs.

Tina

21. mai

Langesund Fort

Oppmøte på parkeringsplassen utenfor Skjærgårdshallen, Langesund (adresse Stathelleveien 33, 3970 Langesund). Vi går til Tangen fort, og så tilbake til Langesund for lunsj.

Tiina

28. mai

Rundtur på Rogn i Bamble

Oppmøte på parkering ved Rognstranda. Vi går Rognsveien, Tangvallveien og Gl. Rognsveien. Ca. 5,5 km. Asfalt og grus.

Siri

4. juni

Brattås rundt

Oppmøte på parkeringsplass ved Skjelsvik bussterminal. Vi går på fortau inn Skjelsvikdalen før vi tar av på grusvei mot Lundedalen. Dersom været tillater det, raster vi ca halvveis på turen med en gapahuk ved akebakke. Deretter fortsetter vi mot Heistad skole og tilbake til Skjelsvik. Dette er en rundtur på ca 6 km, grusvei og asfalt.

Camilla

11. juni

Kilebygda

 

Parkering på Rønningen Gård i Kilebygda. Adresse er Rennesundveien 100. Derfra går vi ned til hovedveien før vi følger traktorvei opp til en gapahuk. Her kan vi lunsje ute før vi triller tilbake igjen. Turen er på cirka 4-5km.

Tina

18. juni

Bjørkedalen

  Oppmøte ved Siljan sag, parkering på venstre side. Ta av til Bjørkedalen (skiltet til Oklungen) til venstre før Statoil på Moheim. Kjør langs Bjørkedalsveien over fire jernbanebroer. Ta deretter første grusvei til høyre rett før et gammel rødt sagbruk på høyre side. For GPS-bruk er nærmeste adresse Bjørkedalsveien 453. I stedet for å ta opp til høyre til adressen, kjør rett fram og ta første grusvei til høyre. Parkering på venstre side. Turen går opp grusveien og inn til Siljanseter. Lunsj ved setra. Ca. fem km t/r på grusvei.

Camilla

25. juni

Vealøs, Sommeravslutning

Oppmøte og parkering på Nordre Skifjell parkering (Skifjellvegen 411, Skien). Grusvei fra bommen i retning Vealøs og raster ved masten for de som ønsker å gå helt opp. Bratte bakker. Ca.9 km t/r.

Tina

 

Sommerferie

   

20. august

Hjellevannet rundt med planleggingslunsj på kontoret til DNT Telemark

 

 

Vi møtes ved lekeplassen utenfor G-MAX/Herkules. Deretter går vi rundt Hjellevannet. På vei tilbake stopper vi innom DNT-kontoret hvor vi får lunsj og planlegger høstens turer.

Jenny