Lokallagssamling 2020

29. mars
Arrangement, Medlemsmøte, Lokallagssamling
DNT Telemark, Kviteseid Turlag

Velkommen til Lokallagssamling i Vrådal 27. - 29. mars 2020!

I år igjen ønsker DNT Telemark å invitere alle frivillige, medlemmer, ikke-medlemmer og ansatte til en helg spekket med morsomme kurs, fine turer, hyggelige måltider og mye sosialt. Dette er en helg hvor du kan møte andre friluftsfolk, lære noe nytt og bli kjent i et nytt turområde. Arrangementet er gratis å delta på! Meld deg på via lenken nå: https://www.dnt.no/aktiviteter/110878/871140/

Meld deg på nå, og begynn å glede deg til kjempefine dager! Suksesshistorier fra alle turlagene skal deles, og vi lover god stemning!

Denne gangen finner lokallagssamlinga sted i Vrådal, hvor vi har leid oss inn på Vrådal ferieleiligheter for helgen. Det er Kviteseid Turlag som er vertskap for Lokallagssamlinga 2020. Med oss har vi også DNT Telemarks egen kokk, Ole, som vil servere deilige retter i løpet av helgen.

PROGRAM:

La deg inspirere av HEMMELIGE HYTTER:
Vi er så heldige at vi har fått Marius Nergård Pettersen, forfatteren av den kritikerroste boka Hemmelige hytter, til å ta turen til Vrådal denne helga!

Marius Nergård Pettersen er ekspert på DNT-hytter etter flere år som Fjell og Vidde-journalist og friluftsforfatter. Men nå har han kanskje blitt mest kjent som ekspert på bortgjemte og ukjente krypinn – etter at boka «Hemmelige hytter» ble en braksuksess.

INNSJEKK Vårdal Ferieleiligheter fra kl 1600 fredag 27. mars.

På fredageskvelden, 27.mars kl 1800, vil DNT Telemarks ÅRSMØTE avholdes. Vi håper flest mulig vil bli med, da det er en fin måte å lære mer om foreninga, lære om året som gikk og bidra til å forme turåret 2020 om ønskelig.

Lørdag 28. mars blir det en rekke spennende SESJONER:

Sesjon 1: Alle skal med!

Fjorårets populære sesjon, "Alle skal med", er tilbake igjen i år, sammen med et Ambassadørkurs. DNT Telemark ønsker at alle skal ha muligheten til å kunne ha et aktivt friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring og forutsetninger. Ambassadørkurset er dessuten en unik mulighet til å bygge på din turleder-erfaring, som er en av de tre kursene DNT tilbyr denne helgen.

Sesjon 2: Lær om DNTs kommunikasjonskanaler

Er du mer interessert i hvordan du kan bidra med kommunikasjon, nettsider og nå ut til publikum? Vår kommunikasjonsrådgiver, Katrine Tellsgård, gir et kurs i vår nettløsning Sherpa og hvordan vi som organisasjon kan kommunisere med frivillige, lokallag og publikum ved hjelp av sosiale medier og nettsider, i tillegg til å gi gode tips og råd som er greit å ha i bakhodet.

Sesjon 3: Bli en kløpper på rekruttering

Uten frivillige hadde ikke DNT Telemark gått rundt, og vi er prisgitt alle som ønsker å bidra. Kanskje du lurer på hvordan man rektrutterer frivillige? Det tredje kurset tar for seg verving, søknadsskriving og søknadsordninger. Kanskje har du en idè som du ønsker hjelp til å søke støtte til? Her er både små og store hjertelig velkommen!

Søndag 29. mars kan du velge mellom mange fine TURER:

Du kan bli med på både organiserte fellesturer, lærerike aktiviteter og ta turer på eget initiativ.

Tur 1: For den som liker fart og spenning

For de som liker å ha ski på beina, blir det mulighet for en randonée-tur med fjellsportgruppa og Stein Løberg, eller en tur til Vrådal skisenter. Randonée-turen er en organsiert fellestur, mens turen i alpinbakken skjer på eget initiativ.

Tur 2: Opplev nærområdet på ski

For andre som ønsker å ta en skitur, legger vi også opp en langrennstur i nærområdet.

Tur 3: Gåtur i Vrådal til fots

For de som ønsker å bli bedre kjent med de fantastiske omgivelsene i nærområdet, organiseres det en felles gåtur med innlagt rast.

Tur 4: For de minste

Små og store er velkomne til å delta på Barnas Turlag-tur sammen med Barnas Turlag Kviteseid og Barnas Turlag Seljord. Her blir det aktiviteter for hele familien.

OVERNATTING:

På Vrådal ferieleiligheter vil vi innlosjeres på fire- og seksmannsrom i ekte DNThytte stil. Leilighetene er alle utstyrt med hvert sitt bad og kjøkken/stue.

Tar du utfordringen?
Det blir egen lavvo- camp for Barnas Turlag og DNT ung. Meld fra i påmeldingen om du ønsker å overnatte her! Det blir også flere morsomme utfordringer utover helgen. Søndag åpnes med et isbad! Her blir det mulighet for badstue sammen med DNT Ung etterpå, samt bading innendørs på Straand Hotell. Bassenget og badstuene vil forøvrig også være tilgjengelig hele helgen.

Vi organiserer aktiviteter for barna under årsmøtet på fredag og under sesjonene på lørdag.

Vi oppfordrer til samkjøring og kollektivtransport. Sjekk busstider på Entur.

Ved spørsmål, ta kontakt med henriette.hack@dnt.no/ amalie.holth@dnt.no