Lokalagssamling 2020

29. mars 2020
Arrangement, Medlemsmøte, Lokallagssamling
DNT Telemark

Velkommen til Lokallagssamling i Vrådal 27. - 29. mars 2020!

I år igjen ønsker vi i DNT Telemark å invitere alle frivillige, medlemmer og ansatte til en helg spekket med morsomme kurs, fine turer, hyggelige måltider og mye sosialt. Dette er en helg hvor du kan møte andre friluftsfolk, lære noe nytt og bli kjent i et nytt turområde.

Denne gangen finner lokallagssamlinga sted i Vrådal, og vi har leid oss inn for helga i Vrådal ferieleiligheter. Det er Kviteseid Turlag som er vertskap for Lokallagssamlinga 2020.

La deg inspirere av hemmelige hytter

Vi er så heldige at vi har fått Marius Nergård Pettersen, forfatteren av den kritikerroste boka Hemmelige Hytter, til å ta turen til Vrådal denne helga!

Marius Nergård Pettersen er ekspert på DNT-hytter etter flere år som Fjell og Vidde-journalist og friluftsforfatter. Men nå har han kanskje blitt mest kjent som ekspert på bortgjemte og ukjente krypinn – etter at boka «Hemmelige hytter» ble en braksuksess.

I bokprosjektet har han skrevet om hemmelige hytter som ligger skjult i hele landet - og det nesten ubeskrevete fenomenet der turfolk, jegere, uteliggere og motstandsmenn har bygd små, ulovlige krypinn der ingen andre går. Marius har også utforsket natur i alt slags vær og til alle årstider. Han har blant annet brukt to år på å utforske naturen i Nordland, gått seks måneder gjennom Oslos nære villmark og dratt på ulike mikroeventyr. I denne episoden av «Utestemmer» får du vite mer om hemmelige hytter – og kanskje få noen tips til hvordan du kan bygge ei slik hytte sjøl.

Les mer om tidligere lokallagssamlinger her.

Mer informasjon om sesjoner, turer og annen underholdning kommer. Hold av denne marshelga, meld deg på og begynn å glede deg til en kjempefin helg!