Friluftsskolen i Bø

Arrangement

Fra dato
24. juni 2019 kl. 09:00
Til dato
27. juni 2019 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskolen
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Det er igjen klart for DNT Telemarks Friluftsskole! Vil du lære mer om det å være ute, og drive friluftsliv? Hva er vel bedre enn å benytte den første uka i skoleferien til morsomme og aktive dager sammen med nye og gamle venner! 

Friluftsskolen er for barn mellom 10-13 år. Det blir spennende friluftsaktiviteter fra mandag-torsdag kl 09-14 hver dag. Det vil være 4 aktivitetsledere med så det er ikke nødvendig å ha med foreldre. Lunsj er inkludert alle dager.

 

24. juni Topptur til Høyslass 

 

Vi skal på topptur til Høyslass. Underveis skal vi bruke kart og kompass, lage god mat, og ha mye leik og moro. Oppmøte ved parkeringen på Travbanen ved skiskytteranlegget kl. 0900. Henting samme plass. kl. 1400 

 

25. juni Aktiviteter og Klatreparken  

Vi har aktiviteter i skogen rundt klatreparken frem til lunsj, før vi klatrer opp i Klatreparken Høyt og lavt. Oppmøte ved parkeringen til klatreparken kl. 09.00. Vi er ferdige 14.00. 

 

26. juni Matlaging og sanking på Kvennøya. 

I dag skal vi sanke og lage mat av det vi finner av urter og planter. Kanskje får du smake på vafler med løvetann eller brenneslesuppe? Vi tester også slakkline denne dagen! Vi møtes på Bø Museum kl. 09.00. Vi avslutter kl. 14.00.

 

 

27. juni Tur til utsiktspunktet på Bryggefjell.

I dag skal vi på tur til utsiktpunktet på Bryggefjell. Vi tar oss god tid, og har aktiviteter underveis. På toppen skal vi nyte utsikten og lage god mat på primus. Medbring gode sko, drikkeflaske og evt. sitteunderlag. Oppmøte på parkeringen ved Innleggen kl. 09.00. (Kjør via Livegen og ta til venstre nær toppen før bommen der vegen blir til grusvei. Her er det skilt mot Innleggen). Henting kl. 14.00.  


Endringer i programmet kan forekomme. 

 

Kontaktinformasjon: