Natt i naturen med Barnas Turlag Gautefall

31. august kl. 17:00
Fellestur, Fottur, Nattinaturen
Barnas Turlag Gautefall, DNT Telemark , Gautefall Turlag
Dette arrangementet er over!

For å markere åpningen av Friluftslivets uke inviterer vil alle til en natt i naturen fra lørdag til søndag på Drangedal Bygdetun.
Dette er for barn  og voksne i alle aldre som ønsker å sove ute i enten telt eller hengekøye.
Vi samles lørdag ettermiddag kl.17.00 på Bygdetunet, setter leir og fyrer opp bålpanner.
Turlaget spanderer middagen på lørdag, det blir litt ulike retter. Si ifra hvis der ikke tåler noe ved påmelding.
Frokost søndag morgen ordner hver enkelt selv.
Turlaget har 2 lavvoer med mange plasser, vi har også noen få soveposer og liggeunderlag til utlån. Så mangler du litt utstyr, men har veldig lyst likevel, så er det bare å spørre om å låne.

Påmelding skjer til Turleder Eldbjørg på  tlf. 41 50 11 18 innen torsdag 29. Vi har værforbehold, da det ikke er stas med utesoving hvis det øser ned.
Vi håper at mange har lyst til å sove ute, kanskje for første gang.
Velkommen til alle, både medlemmer og ikke.