Kom deg ut-dagen: Skien

1. september kl. 11:00
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegutdagen
Skien Turlag, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Ta med hele familien og bli med på Kom deg ut-dagen på Svanstul søndag 1. september!

Skien Turlag inviterer også i år til Kom deg ut-dagen på Svanstul. Denne helgen åpner Løvenskiold Fossum bommen og det er gratis å kjøre på fine skogsbilveier ca. 3 mil nordover fra Skien sentrum til startpunktet for turen.

Det blir en dag for hele familien. På veien inn til vaffelhytta Fugleleiken kan du gå natursti og bl. a. møte Ornitologisk forening med sine morsomme og lærerike fuglehistorier og padle kano på Svanstulvann med Grenland Friluftsråd. Kanskje finner du en friluftsaktivitet som du liker? Turistforeningshytta Fugleleiken er åpen, med salg av vafler, saft og kaffe. DNT sin gode sponsor og samarbeidspartner KIWI bidrar også denne dagen. Er du heldig ser du kanskje den blå reven Turbo, han er maskotten vår.

Velkommen på tur!