#LateSunday: Bli med oss til Narefjell! (Aldersbestemt tur 26 - 45 år)

8. september kl. 12:00 - 18:00
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Latesunday, Dnt2645telemark
DNT Telemark 26-45, DNT Telemark
DNT Telemark 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Bli med på høstens første tur med DNT Telemark 26 - 45! Søndag 8. september tar vi en #LateSunday med turstart kl. 12. Bli med til selve høyfjellet i Grenland; Narefjell, 805 moh. Turen er også en av årets topper i Ti-Topper’n.

Turen opp tar oss forbi det flotte Svanstulvannet før vi får nyte en upåklagelig utsikt fra toppen –med utsikt helt til Gaustatoppen. Kommer du alene? Ingen hindring, vi tar deg veldig godt imot. Her vil du finne god stemning og nye turkamerater.

Turen

Vi starter fra parkeringen på Svanstul, og vi går ca. 2,5 km på grusvei inn til starten av stien. Turen går forbi Svanstulvannet. Vi går på sommermerket sti, men krysser vinterløypa flere steder på veien. Målet for turen er toppen av Nare, 805 moh. Det blir matpause på toppen, med god utsikt til fjellområdene i nærheten. Er vi heldige med været, får vi se helt til Gaustatoppen.

På vei ned går vi på merket rundløype nordøstover via Rypetjern og Kjerringtjern, med retur nedover Ostekleivfjell.

Områdene ved Nare er preget av den del myrer og tjern, så enkelte partier kan være ganske våte. Ta derfor på deg gode sko. Ta også med egen matpakke og godt med drikke. Vi regner med å bruke ca. seks timer på hele turen, pluss kjøring.

DNT 26 - 45: DNT Telemark 26 - 45 er et tilbud av turer og aktiviteter for alderssegmentet 26 - 45 år. Formålet med gruppen er å få flere unge voksne fra Telemark ut i skogen, ved sjøen og på fjellet. Ved å dra på tur sammen kan vi skape gode naturopplevelser og vennskap på tvers av Telemark.

Kartblad: Skien Nord

Transport: Vi kjører personbiler fra Skien til parkeringen ved Svanstul. Gi beskjed om du kan stille med bil.

Tidspunkt og oppmøtested: Kl. 12.00 ved DNT Telemarks kontor i Nedre Hjellegate 2 i Skien.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. 50 kroner til sjåfør av bilen.

Spørsmål: Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med en av turlederne.

Påmelding og betaling:

Påmelding frem til 6. september (så lenge det er ledig plass): Påmelding skjer via nettsidene – bruk den rød knappen ("Meld deg på her"). Oppgi DNT medlemsnummer og kontaktinformasjon til pårørende.

Kontaktinformasjon:

Turledere: