Friluftsskolen i Bø

Arrangement

Fra dato
7. oktober kl. 09:00
Til dato
10. oktober kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskolen
Arrangør
DNT Telemark

Hva er vel bedre enn å bruke høstferien til morsomme aktiviteter sammen med nye venner på Friluftsskolen i Bø? Friluftsskolen er for alle mellom 10 og 13 år.
 

Program

7. oktober Topptur til Høyslass 

 

Vi skal på topptur til Høyslass. Underveis skal vi lage god mat, og ha mye leik og moro. Oppmøte ved parkeringen på Travbanen ved skiskytteranlegget kl. 0900. Henting samme plass. kl. 1400 

 

8. oktober  Aktiviteter og Klatreparken  

Vi har aktiviteter i skogen rundt klatreparken frem til lunsj, før vi klatrer opp i Klatreparken Høyt og lavt. Oppmøte ved parkeringen til klatreparken kl. 09.00. Vi er ferdige 14.00. 

 

9. oktober Ekspedisjon i Folkestadåsane 

Vi skal ut i Folkestadåsane. Underveis skal vi bruke kart og kompass, lage god mat, og ha mye leik og moro. Oppmøte ved parkeringen til Telemarkshallen kl. 0900. avhenting kl. 1400 

 

10. oktober Tur til Bryggefjell.

I dag skal vi på tur til Bryggefjell. På toppen skal vi nyte utsikten og lage god mat på primus. Medbring gode sko, drikkeflaske og evt. sitteunderlag. Oppmøte på parkeringen ved Innleggen kl. 09.00. (Kjør via Livegen og ta til venstre nær toppen før bommen der vegen blir til grusvei. Her er det skilt mot Innleggen). Henting kl. 15.00.  

Endringer i programmet kan forekomme.

 

 

Pris: medlemspris 500,- ikke medlem 750,- inkluderer lunsj hver dag.

 

Kontaktinformasjon: