Juletur til Øitangen med lek og konkurranser (Aldersbestemt tur 26 – 45 år)

Fellestur

Fra dato
13. desember kl. 17:00
Til dato
15. desember kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hytte, Hyttekos, Hyttetur, Telemark, Jul, Overnatting, , Skien, Juletur, Sine, Julekos, Uteaktiviteter, Peiskos, Sine-Sara, Dnt2645, Dnttelemark
Arrangører
DNT Telemark, DNT Telemark 26-45
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Telemark 26 - 45

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? 13. -15. desember har du sjansen til å bytte ut førjulestress med julekos!  Bli med på juletur til Øitangen!  

 

Turen begynner fredag etter skole/jobb. Opp til hytta er det kun et par km på lett grusvei. Vel oppe på hytta vil man få tildelt rom, og middag tilberedes og serveres så fort alle er i hus. Det legges opp til fyldig middag som passer ulike matdietter og allergier første dagen. Vi bruker kvelden til å bli kjent, og nyter varmen og flammende fra peisen.

Lørdag sover vi til vi våkner og starter dagen med en lang og avslappende frokost. Ta med noe brød og pålegg selv om det legges opp til at restene vil bli servert til frokost og lunsj. Etter frokost gjør vi oss klar for uteaktiviteter. Det vil et variert tur- og aktivitetstilbud med uformelle konkurranser, og mye lek og moro. Midt på dagen tar vi en pause og lager til felles lunsj. Etter lunsj blir det bålkos ute og evt. brettspill inne for de som ønsker det. Man velger selv hva man ønsker å delta på. Vi ordner med noe snadder til bålkosen. Har du et kult brettspill, så ta det gjerne med! 

Middag på lørdag er lagt opp til å være et høydepunkt, og vi serverer to retters middag i hovedhuset. Det vil være et tilpasset tilbud til de som skulle ønske et vegetariansk, vegansk måltid, samt de med evt. matallergier. Under middagen forteller vi skrøner fra året som har gått, og det er mulig å ha med noe godt å drikke på til maten. Etter middag kan man velge om man ønsker å delta på brettspill, quiz eller bare nye flammene i peisen. Mest sannsynlig lager vi te og kaffe + dessert, men nissen kommer nok dessverre ikke.

Søndag sover vi til vi våkner og starter dagen med god frokost, peiskos og kanskje litt julesang. Etter at vi har hatt god påfyll av energi, starter vi arbeidet med å rydde hytta og pakker sammen. Før vi tusler tilbake til buss/bilparkering, og reiser tilbake til byen.

 

Passer for: Deg som liker å komme deg unna byens mas, liker god mat, godt selskap, bålkos og julestemning.

Tidspunkt og Oppmøte: Fredag 13. desember ca kl. 17:00 (mer info kommer i egen mail). 

Tilbake: Utsjekk fra hytta, avslappet og klar for julemas, senest klokken 14.00 søndag 15. desember.  

Plasser: Ca 19 deltagere og 2-3 turledere på Låven. NB! Det kan hende vi har mulighet for å åpne for flere deltakere hvis det er stor etterspørsel. Det blir evt. i hovedhuset eller forvalterboligen. 

Pris: 

Kr 800,- for to netter på hytta, inkludert to fellesmiddag med dessert + premier til konkurranser og quiz.

Totalt 800 kr per pers (samme pris for medlem/ikke-medlem/evt. ung/student). 

NB! Proviant som man selv må sørge for: 

  • Brød og noe pålegg til frokost og lunsj lørdag og søndag. NB! Mat til overs fra fredag serveres til frokost og lunsj de andre dagene. 
  • Gjerne litt snacks som kan deles, og evt andre mellommåltider. 
  • Evt. det man ønsker å drikke til maten

 

Utstyr: 

* Kart og Kompass (om man ønsker)

* Hodelykt 

* Laken/sovepose

* Sitte/liggeunderlag 

* Spikkekniv til pinnebrødpinne

* Et par kubber ved til utebål (hvis man har)

* Varme uteklær

* Rompeakebrett/søppelpose hvis det er mye snø.

* Riktig bekledning ut ifra værforholdene. Se gjerne værmelding her: www.yr.no, og pakkelister her: https://www.dnt.no/pakkeliste/

* Hytta kan være gulvkaldt, så ta med tøfler eller tykke ullsokker.

* Ta gjerne med et brettspill hvis du har! 

 

Påmelding: Via link. Spørsmål til turleder Sine Astad på mail sinesara@gmail.com. Oppgi kontaktinformasjon til pårørende og evt. matallergier ved påmelding.

NB! Betaling er binende, og vil ikke bli refundert med mindre plassen blir fylt opp av andre. 

Gi oss gjerne beskjed om det er noe dere ønsker å hjelpe til med i forkant eller under turen. 

Juletur til Øitangen med lek og konkurranser (Aldersbestemt tur 26 – 45 år)

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? 13. -15. desember har du sjansen til å bytte ut førjulestress med julekos!  Bli med på juletur til Øitangen!   ...

Kontaktinformasjon: