Ferskingkurs med DNT ung Telemark AVLYST

31. august kl. 12:00
1. september kl. 14:00
Turtyper
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Dntungtelemark, Dntung, Ferskingkurs, Introkursfriluftsliv
DNT Telemark, DNT ung Telemark
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

AVLYST

Kurset passer for deg som ønsker grunnleggende ferdigheter og kunnskaper om friluftsliv. Kurset er spesielt tilpasset ungdom i aldersgruppen 16-26 år. Aldersgrense for deltakelse 16 år. DNT ung Telemark vil være med som turledere, så dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med oss :-)  Information in english below.

I løpet av kurset vil vi gå igjennom:

• Allemannsretten

• DNT

• Kart (og kompass)

• Bål

• Turbekledning, tursekk og turmat

• Primus og stormkjøkken

• Matlaging i grupper inkl. måltid

Kurset foregår over 2 dager med mulighet for overnatting på Fugleleiken. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker å overnatte, og om du ønsker at vi skal holde av en plass til deg innendørs eller i felles lavo. Lørdag 31.august markeres #nattinaturen, noe som gjør dette til en ypperlig anledning til å ta med seg hengekøya eller teltet, og sove utendørs i det flotte området rundt hytta. Vi har noen hengekøyer til utlån. Gi oss beskjed dersom det er utstyr du mangler, eller ta kontakt med en av utstyrssentralene i Telemark.

Det blir felles middag på lørdag. Du må ta med lunsj til lørdag og søndag selv, evt frokostmat til søndag og ekstra snacks. Vi runder av kurset på formiddagen på søndag, endelig tidspunkt kommer.

Det blir felles kjøring fra DNT Telemarks lokaler i Nedre Hjellegate 2. Tidspunkt for oppmøte kommer.

Kurset er gratis for medlemmer og koster kr 350 kr for ikke- medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Det lønner seg, da et meldemsskap koster kr 350 kr og gir deg en rekke andre fordeler :-)

Vi sender ut pakkeliste og kjøreplan på forhånd.

Vi håper på å se deg! :-)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////The course is suitable for those who want basic skills and knowledge about outdoor life. The course is for young people in the age group 16-26 years. DNT Ung Telemark will join as tour leaders, so this is a great opportunity to get to know us better :-)

During the course you will learn about:

• Allemannsretten • DNT (Den Norske Turistforeningen/ The Norwegian tourist organization) • Map (and compass) • Campfire • What to wear and what to eat • Cooking in groups (including meal)

The course takes place over 2 days with the possibility of an overnight stay at Fugleleiken. Please let us know if you would like to stay overnight and if you would like us to keep a room for you indoors or in a lavo. On Saturday, August 31st, #nattinaturen is marked all over the country, which make this an excellent opportunity to bring your hammock or tent and sleep outdoors in the beautiful area around the cabin. We have some hammocks for lending. Please let us know if there is any equipment you need, or contact one of Telemark's equipment centers.

We will organize the dinner on Saturday. You have to bring lunch for Saturday and Sunday yourself, possibly Sunday breakfast and extra snacks if you will stay over the night. The course end in the morning on Sunday, the final time is coming. We will organize driving from DNT Telemark's office in Nedre Hjellegate 2. The time for attendance will come.

The course is free for members and costs NOK 350 for non-members. If you are not a member, you can sign up here.

Sign up for the course using the red button :-)

We will send you a packing list in advance. We hope to see you! :-)

Ferskingkurs med DNT ung Telemark AVLYST

AVLYST Kurset passer for deg som ønsker grunnleggende ferdigheter og kunnskaper om friluftsliv. Kurset er spesielt tilpasset ungdom i aldersgruppen 16-26 år. Aldersgrense for deltakelse 16 år. DNT ung Telemark vil ...