Til Topps-tur til Gleksefjell

Fellestur

Dato
24. august kl. 08:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tiltopps
Arrangører
DNT Telemark, DNT Telemark , Røde Kors
Dette arrangementet er over!

Bli med på årets Til Toppstur! I år er Gleksefjell, 1 121 moh, på Lifjell målet vårt.

Når: Lørdag 24. august 2019

Til Topps Telemark er årets friskeste inkluderingsprosjekt. I år går vi sammen til toppen av Gleksefjell, og målet med turen er å skape nye nettverk på tvers av kulturer gjennom positive fellesopplevelser i skog og mark. Vi ønsker i tillegg å inspirere og lære turdeltakerne til å bruke naturen på en trygg og god måte i hverdagen.

Lørdagsturen til Gleksefjell er et samarbeid mellom Telemark Røde Kors og DNT Telemark og våre frivillige bidrar med motivasjon, inspirasjon og ekstra trygghet underveis.

Gratis buss fra Porsgrunn sentrum ca. kl. 08.30 og fra Skien sentrum ca. kl. 09.00. Hjemreise fra Lifjell ca. kl. 15.00, ankomst Skien ca. kl. 16.30, Porsgrunn ca. kl. 17.00.

HJERTELIG VELKOMMEN!

Fakta om fjelltoppen: 

Gleksefjell er en fjelltopp på Lifjell, med et trigonometrisk punkt på 1121 moh. På masten som står ved toppen av fjellet, er det en trimpost med registreringsbok. Det er et fantastisk skue innover mot Lifjell, utover mot Bø, Sauherad og Norsjø. En av de beste utsiktspunktene på Lifjell og en relativt lettgått tur.

Påmeldingsfrist: Fredag 16. august

Ta hensyn til hverandre Når vi går på tur er det viktig å lytte til turlederen i turlaget. I et turlag må en ta hensyn til at alle er forskjellige. Noen i gruppa går kanskje mye på tur, men for andre er dette første topptur i fjellet. Da er det viktig å huske at dette skal være en positiv tur for alle, og at vi vil ha med ALLE helt Til Topps! Føler du at det blir tungt og slitsomt skal du tenke på den fantastiske opplevelsen som venter deg på toppen. Å stå på toppen av Gleksefjell, ha klart å gå Til Topps, til en utsikt som er helt enestående, er en opplevelse du sent vil glemme. Å gjøre det sammen med andre gjør opplevelsen enda større.

HUSK - Pakk i en sekk som du kan ha på ryggen - Drikke og matpakke for hele dagen - Lue og vanter eller votter - Vindjakke og litt varmt tøy - Gode tursko

Telemark Røde Kors og DNT Telemark stiller med: - Gratis buss fra Porsgrunn og Skien sentrum - Bussene kjører direkte til Lifjell via Ulefoss og Bø.

Påmeldingsfristen er fredag 16. august, send SMS eller e-post til: Telemark Røde Kors v/ Ellen Grønlid Mob: 99 50 54 56 eller e-post: dk.telemark@redcross.no