Styresamling i Bø - for styremedlemmer i lokallag i DNT Telemark

17. september kl. 16:30 - 20:30
Arrangement, Medlemsmøte, Styresamling
DNT Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker igjen velkommen til en styresamling for alle turlag i DNT Telemark og våre gode venner i Gvarv Turlag, Bø Turlag, Porsgrunn og Omegn Turistforening og Notodden turlag.

Dato:              tirsdag 17. september 2019

Tid:                 fra 17.00 til ca 20.30. Pizza fra kl 16.30

Sted:              Frivillighetssentralen i Bø,  Stasjonsvegen 4

Påmelding:   innen 10.september til torisol3@gmail.com

Temaer til gjennomgang og drøfting på møtet:

• DNT Telemark Veivalg 2019 – 2023.  Innledning ved nyvalgt leder i DNT Telemark Thor Kamfjord
    • Hva innebærer veivalget for lokallagenes virksomhet  framover
    • Nyheter, pågående prosjekter mm i DNT Telemark
    • Inkludering og mangfold – oppfølging av diskusjonen på årsmøte på Jomfruland
      • Utveksling av ideer og erfaringer
  • Aktuelle tilskuddsordninger - Orientering ved Jon Atle Holmberg
    • Eksempler på lokale og sentrale, offentlige og private tilskuddsordninger som lokallagene kan søke på
    • Råd og tips for utforming av søknadene
  • Kaffepause med kulturelt innslag
    • Skuespiller Jeanne Bøe orienterer om -  og viser oss smakebiter av  «Pop up» Ibsen forestillinger som skal oppføres på DNT turer i Telemark.
      • hvordan kan turlagene dra nytte av dette prosjektet?
  • Turbotråkk og Opptur. Innlegg ved Dag- Øyvind Olsen Djuvik
    • Felles diskusjon om hvordan vi kan involvere turlagene i disse arrangementene, slik at de på sikt kan gå på lik linje med KDU dagen, som i hovedsak går ut fra turlagene.

Denne invitasjonen er sendt til styreleder i turlagene. Fint om dere tar det opp i eget styre og får med dere flere styremedlemmer til denne samlingen og også sender styremedlemmer dersom dere selv ikke kan møte.  Hyggelig at de også kan bli litt kjent med hverandre over kommunegrensene.

Samlet påmelding pr lag sendes til  torisol3@gmail.com innen 10.september

VELKOMMEN !