Ti-toppertur til Hvitsteintjenn med Barnas Turlag Skien

Fellestur

Dato
15. september 2019 kl. 12:00 - 14:00
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
DNT Telemark, Barnas Turlag Skien
Dette arrangementet er over!

Vi starter høstprogrammet med en Ti-topper tur som passer godt for både små og store til gapahuken ved Hvitsteintjenn. Denne søndagen oppheves bålforbudet, og da fyrer vi opp så dere kan få grillet litt turmat. For de som er ekstra tøffe går det også an å ta med seg badetøy :)  Vi møter dere inne ved gapahuken kl. 12.00. Dere kan parkere å gå inn fra enten Voldsveien eller Trommedalsvegen.

Korteste utgangspunkt for en tur til Gapahuken ved Hvitsteintjenn er fra Trommedalsvegen (Ny turparkering i 2018) Herfra er det 800 meter til gapahuken, men det er en god stigning fra denne kanten. Det letteste utgangspunktet er fra Voldsveien. Terrenget herfra er lettgått med minimal stigning.

Fra Trommedalsveien går det blåmerket løype til Hvitsteintjenna. Løypa går opp i skogen hundre meter videre opp Trommedalsveien - der løypa fra fritidsparken kommer opp. NB: Ikke gå på bilveien, men hold deg til høyre langs grusveien fram til der løypa krysser veien. Her går en grusvei i starten opp et nyhogst område. I første kryss går den blåmerka stien rett fram på høyre hånd.. opp svaberga, følg denne!

Følg gjerne Barnas Turlag Skien på Facebook:
https://www.facebook.com/BarnasTurlagSkien/

Kontaktinformasjon: