Dugnadskickoff på Flekkerhytta

Fellestur

Fra dato
3. oktober 2019 kl. 17:00
Til dato
4. oktober 2019 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dugnad, Dugnadstur, Bareforungdom, Befaring
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT ung Telemark (16-26) inviterer til dugnadsbefaring på Flekkerhytta. Vi ser på mulighetene som finnes for å gi hytta et mer ungdommelig preg i form av farge, interiør og praktiske løsninger innendørs. Vi inspiserer også utområdet for å se om vi kan legge til rette for flere friluftsaktiviteter i næromårdet. 

Det blir mulighet for overnatting (gi beskjed i påmeldingen om du ønsker dette). Hytta ligger kun 35 minutters kjøring fra Skien og man kan derfor både få til tur, samtidig som man rekker jobb og skole på fredagen. De av dere som ikke skal videre på jobb og skole, kan bli med på en liten tur i området rundt Flekkerhytta. Dersom det er noen som ikke ønsker å overnatte, legger vi til rette for kjøring ned på kveldstid.

Oppmøte ved DNT Telemarks lokaler i Nedre Hjellegate 2 kl 17:00 (felles transport via privatbiler, gi beskjed i påmeldingen dersom du kan stille med bil). 

Arrangementet er gratis, og inkluderer både transport, middag og frokost (gi beskjed i påmeldingen dersom du har allergier vi bør ta hensyn til.) 

Vi ønsker alle friluftsinteresserte ungdom velkommen uavhengig av tidligere erfaring med dugnadsarbeid :-)  

Dugnadskickoff på Flekkerhytta

DNT ung Telemark (16-26) inviterer til dugnadsbefaring på Flekkerhytta. Vi ser på mulighetene som finnes for å gi hytta et mer ungdommelig preg i form av farge, interiør og praktiske ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Madeleine Thiis Vestrheim