JULECAMP JOMFRULAND - UTEAKTIVITETER OG GOD MAT (DNT 2645)

Fellestur

Fra dato
11. desember kl. 17:00
Til dato
13. desember kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hytte, Hyttekos, Hyttetur, Telemark, Jul, Overnatting, , Skien, Juletur, Sine, Julekos, Uteaktiviteter, Peiskos, Sine-Sara, Dnt2645, Dnttelemark
Arrangører
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Telemark 26 - 45

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? Bytt ut førjulestress med bølgesus, havlukt, hyggelige mennesker, og god mat! Bli med på helgetur til Øitangen! DNT 26 - 45 er støttet med midler fra Telemark Fylkeskommune for å få flere i aldersgruppen ut i naturen.  

 

Turprogram

Fredag: Vi reiser på hytta, tar oss til rette og har fokus på å bli kjent! Vi skravler i vei, og spiser god mat første kvelden. 

Lørdag: Sover vi lenge, og starter dagen med en lang og avslappende frokost. Etter frokost tar vi på oss varmt tøy, og gjør oss klar for en hel dag ute. Det blir et variert tur- og aktivitetstilbud med uformelle konkurranser, og mye lek og moro. Midt på dagen tar vi en pause og lager til felles lunsj. Etter lunsj blir det bålkos ute og evt. brettspill inne for de som ønsker det. Man velger selv hva man ønsker å delta på. Vi ordner med noe snadder til bålkosen. Har du et kult brettspill, så ta det gjerne med! Middag på lørdag er lagt opp til å være et høydepunkt, og vi serverer to retters middag i hovedhuset. Det vil være et tilpasset tilbud til de som skulle ønske et vegetariansk, vegansk måltid, samt de med evt. matallergier. Under middagen forteller vi skrøner fra året som har gått, og det er mulig å ha med noe godt å drikke på til maten. Etter middag kan man velge om man ønsker å delta på brettspill, quiz eller bare nye flammene i peisen. Mest sannsynlig lager vi te og kaffe + dessert, og kanskje blir det en overraskelse. 

Søndag: Vi sover til vi våkner og starter dagen med god frokost. Etter at vi har hatt god påfyll av energi, starter vi arbeidet med å rydde hytta og pakker sammen. Vi satser på å rekke 12:50 ferja tilbake til Kragerø, hvor vi takker for turen og kjører hjem. 

 

Passer for: Deg som liker å komme deg unna byens mas, liker god mat, godt selskap, bålkos og julestemning.

Tidspunkt og Oppmøte: Fredag 13. desember ca kl. 17:00 (mer info kommer i egen mail). Vi satser på samkjøring fra hovedstaden. 

Tilbake: Utsjekk fra hytta, avslappet og klar for julemas, senest klokken 11:45 søndag 15. desember, slik at vi rekker 12:50 ferja tilbake til Kragerø. 

Plasser: Ca 19 deltagere og 2 turledere. NB! Det kan hende vi har mulighet for å åpne for flere deltakere hvis det er stor etterspørsel. 

Pris: 

Kr 800,- for to netter på hytta, inkludert to fellesmiddag m/dessert, enkel frokost og lunsj, + premier til konkurranser og quiz. Totalt 800 kr per pers (samme pris for medlem/ikke-medlem/evt. ung/student). 

NB! Proviant som man selv må sørge for: 

  • Noe brød og ett pålegg til frokost og lunsj lørdag og søndag. NB! Mat til overs fra fredag serveres til frokost og lunsj de andre dagene. 
  • Gjerne litt snacks som kan deles, og evt andre mellommåltider. 
  • Evt. det man ønsker å drikke til maten

 

Påmelding: Via link. Spørsmål til turleder Sine Astad på mail sinesara@gmail.com. Oppgi kontaktinformasjon til pårørende og evt. matallergier ved påmelding. Gi oss gjerne beskjed om det er noe dere ønsker å hjelpe til med i forkant eller under turen. 

JULECAMP JOMFRULAND - UTEAKTIVITETER OG GOD MAT (DNT 2645)

Liker du hyttetur, peiskos, uteaktiviteter, god mat, julestemning og godt selskap? Bytt ut førjulestress med bølgesus, havlukt, hyggelige mennesker, og god mat! Bli med på helgetur til Øitangen! DNT 26 - 45 ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sine-Sara Astad