Avlyst Overnattingstur med dugnadsgjengen i DNT ung Telemark

Dugnad

Fra dato
23. november 2019 kl. 11:00
Til dato
24. november 2019 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Snekring, Dntungtelemark, Dugnadsgruppa, Dntungdugnad
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dugnadsgjengen i DNT ung Telemark (16- 26 år) er i gang med å renoverere 1. etg på Flekkerhytta og gjøre denne både koseligere og mer ungdommelig. Bli med på en sosial overnattingstur og bidra i arbeidet med å gjøre dette til den kuleste DNT hytta.  

Felles samkjøring fra DNT Telemarks kontorer kl 11.00. Hytta ligger kun 35 minutters kjøring fra Skien(se veibeskrivelse). Gi beskjed i påmeldingen dersom du kan bidra med bil. Husk 75 kr til bommen. Vi fortsetter arbeidet med å bygge en hjørnesofa og beise bord. Vi har overtrekksdresser og handsker tilgjengelig, så du trenger ikke ta med maleklær selv. Vi begynner på arbeidet med renovering av kjøkkenet dersom tid. Det blir felles middag lørdagskveld og frokost og lunsj søndag. Gi beskjed om evt allergier i påmeldingen og om du ønsker å overnatte.Flekkerhytta ligger idyllisk til ved vannet Flekkeren på Svanstul i Sauheradfjellene. Det blir mulighet for å utforske turområdet på lørdag. Kanskje har det kommet nok snø, slik at vi kan ta en skitur. 

Arrangementet er gratis! 

Vi ønsker alle velkommen uavhengig av tidligere erfaring med dugnadsarbeid :-)  

 

Overnattingstur med dugnadsgjengen i DNT ung Telemark

Dugnadsgjengen i DNT ung Telemark (16- 26 år) er i gang med å renoverere 1. etg på Flekkerhytta og gjøre denne både koseligere og mer ungdommelig. Bli med på en sosial ...

Kontaktinformasjon: