Gratis aktivitetslederkurs for frivillige

Kurs

Dato
6. november 2019 kl. 17:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Aktivitetslederkurs,
Arrangør
DNT Telemark
Turområde
Telemark - Lifjell, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Telemark er i gang med arbeidet med å opprette en friluftsgruppe for ungdom (12-16 år) i Bø. Som et ledd i dette arbeidet ønsker vi å invitere alle som er interessert i å delta som frivillige i gruppa til en kveld fylt med tips til hvordan å gjennomføre turer overfor målgruppen. Som frivillig er du med på å planlegge og gjennomføre friluftsturer av ulik karakter, - f.eks kanoturer, klatring og nærturer med bålkos.

Ambassadør- og aktivitetslederkurset passer også for deg som allerede er med på å lede turer i Barnas Turlag eller kunne tenke deg å gjøre det. Det er dessuten et ypperlig kurs dersom du ønsker tips til aktiviteter, turaktiviteter og turledelse overfor barn og unge, eller bare er litt nysgjerrig på å bli frivillig for ungdomstilbudet. 

Om kurset: 

Kurskvelden er todelt og består av en bolk med teori (1,5 t) og en bolk med praksis (2,5 t). Midtveis tar vi en pause med en liten matbit. Vi står for dette. Kle deg etter været, da den praktiske delen vil foregå utendørs. Ta gjerne med noe å notere på. 

Kl 1700, bolk 1 (1,5 t): Det vil gis en kort innføring i DNT som organisasjon (ambassadørkurs). 

Kl 1830, bolk 2 (2,5 t): Aktivitetslederkurs: DNTs aktivitetslederkurs er et praktisk kurs med aktiviteter rettet mot barn/unge og friluftsliv. Aktivitetslederkurset er et selvstendig kurs for alle som ønsker påfyll og inspirasjon til sitt engasjement i DNT. Kurset vil gi kunnskap om turlederrollen, en innføring i et utvalg egnede aktiviteter for ungdom og innsikt i hvordan planlegge turer og aktiviteter for ungdom. 

Oppmøte: 

På frivillighetssentralen i Bø, Stasjonsvegen 4, 3800 Bø i Telemark kl 17:00. 

Vel møtt! :-) 

Ha du spørsmål vedrørende opprettelsen av ungdomsgruppa, kan du ta kontakt med Amalie Lund Holth (fagansvarlig for ungdom) på mail: amalie.holth@dnt.no 

 

Gratis aktivitetslederkurs for frivillige

DNT Telemark er i gang med arbeidet med å opprette en friluftsgruppe for ungdom (12-16 år) i Bø. Som et ledd i dette arbeidet ønsker vi å invitere alle som er interessert ...

Kontaktinformasjon: