"AVLYST" Sommereventyr med fart og spenning (DNT2645) "AVLYST"

Fellestur

Fra dato
7. august kl. 16:00
Til dato
9. august kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Padletur, Fottur, Telt, Sommer, Telttur, Sykkeltur, Vandretur, Hengekøye, Uteovernatting, Dnt2645, Dnt2645telemark, Dnttelemark
Arrangører
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
Turområde
Telemark - Lifjell (se kart)
Turkode
DNT Telemark 26 - 45
Dette arrangementet har allerede startet!

Sommeren når en topp i august med fuglekvitter, lange dager, gode badetemperaturer, og det er på tide å sjekke ut hvilke sommereventyr Telemark har å by på. Vi utforsker Lunde og Telemarkskanalen til fots, på sykkel og med kano, ser etter dyreliv, tar bilder og nyter fine fridager. På kvelden topper vi eventyret med grillmat, latter og nye bekjentskap, før vi henger opp hengekøye eller slår oss til ro i teltet. 

 

Turprogram

Fredag: Vi reiser fra Skien/Porsgrunn/Bø i fellestransport, og møtes i Lunde hvor vi setter opp telt/hengekøye. Dagens tur heter Baderunden, og tar ca 2 timer på sykkel. Vel tilbake på leirplassen tenner vi grillen, nyter god mat og slapper av med latter og nye venner. 

Lørdag: Vi sover lenge, og nyter en god frokost før vi setter oss i kanoene og padler mot Hogga ca 10 km unna. På turen tar vi også en lang rast, og kanskje får vi badet litt underveis. På kvelden blir det god mat, og mulighet for å gå på vandretur til Lundås. 

Søndag: Forhåpentligvis våkner vi til fuglekvittring og sol med mulighet for morgenbad for de som ønsker. Vi strekker på beina, og går på lokalvandring i nærmiljøet. Vi spiser lunsj på turen, og vel tilbake i leieren takker vi for turen rundt 14.00. 

 

Prisinformasjon: 

850,- for DNT-medlemmer, og et tillegg på 400kr om man ikke er DNT-medlem. Prisen inkluderer overnatting, turleder, mat, og leie av kano og sykkel. Transportkostnader gjøres opp i hver bil. 

 

Ankomst/avreise:

Kanalcamping senest klokken 16:00 fredag 21. august. Hjemreise ca klokken 14:00 søndag 23. august. 

 

Påmelding/deltakelse: 

Påmelding via knapp i høyremargen. Turen er støttet med økonomiske midler fra Telemarks fylkeskommune til voksne i alderen 26 - 45 år. Plassene er derfor forbeholdt denne aldersgruppen. 

 

 

"AVLYST" Sommereventyr med fart og spenning (DNT2645) "AVLYST"

Sommeren når en topp i august med fuglekvitter, lange dager, gode badetemperaturer, og det er på tide å sjekke ut hvilke sommereventyr Telemark har å by på. Vi utforsker Lunde og ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sine-Sara Astad