Grønn fredag med DNT ung Telemark

Arrangement

Dato
29. november 2019 kl. 14:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Dntung, Bærekraftigfriluftsliv, Grønnfredag, Dntungtelemark
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Ung Telemark inviterer til Grønn fredag!

Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung Telemark å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes ♻️

Den 29. november, samme dag som Black Friday, inviterer derfor DNT ung Telemark deg til å bli med til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær et nytt og forlenget liv, i stedet for å kjøpe nytt. Utsikten blir jo ikke finere med en ny jakke 🤷‍♀️ Vi steller derfor i stand et bruktutsalg hvor du kan kjøpe og selge friluftsbekledning og friluftsutstyr.

Konseptet fungerer som følger:
Du kan SELGE friluftsutstyr og friluftsbekledning ved at vi merker produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på arrangementet om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Alt av utstyr og klær som ikke blir solgt må hentes innen kl 1800. Det som ikke hentes vil bli donert til veldedige organisasjoner.

Hvor: DNT Telemarks lokaler i Nedre Hjellegate 2. Rett ovenfor Arkaden. 

Når: 1400 - 1800. Du kan komme med varene dine fra kl 13:00. Vi ønsker at alle skal få vist fram plaggene sine, og har derfor satt maks antall plagg til 5 stykk per person. 

Det blir gratis gløgg og pepperkaker til alle fremmøtte!

Vi håper du sammen med oss vil bidra til et mer bærekraftig friluftsliv!

VELKOMMEN! 

Sjekk også ut arrangementet på vår facebook-side: https://www.facebook.com/events/2436179229955858/

Grønn fredag med DNT ung Telemark

DNT Ung Telemark inviterer til Grønn fredag! Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung Telemark å oppfordre til langtidsbruk av ...

Kontaktinformasjon: