Fossjuvet – Rogalands Jutulhogg (720) Sprektur

Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur
Stavanger Turistforening, STF 60+
Dette arrangementet er over!

Turen starter i Vinddalen i Øvre Espedal. Forsiktig stigning gjennom bjørkeskogen før det går bratt opp til Sletteskaret på 800 moh. Herfra går stien slakt nedover til Fossjuvet som plutselig kommer til syne i all sin imponerende prakt. Samme vei tilbake.

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 8.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 9 (Merk tiden). Ferje fra Lauvvik kl. 9.45.

Turledere:
Odd Inge Worsøe, 975 34 269

Pris:
Gratis for medlem . Kr 40 for ikke-medlemmer. Den enkelte betaler sin egen ferjebillett.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen.

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med.

Fossjuvet – Rogalands Jutulhogg (720) Sprektur

Kontaktinformasjon: