Avlyst Turplanleggings-verksted DNT ung Kragerø

Arrangement

Dato
27. november 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, , Turplanleggingsmøte, Nettverksmøte
Arrangører
DNT Telemark, Barnas Turlag Kragerø , Kragerø Turlag
Turområde
Oslofjorden, Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

DNT ung Kragerø er en friluftsgruppe for ungdom i aldersgruppen 12-16 år med oppstart i 2020. Vi har som målsetting å tilby månedlige aktiviteter i nærmiljøet rundt Kragerø Skole :-) Gruppa vil driftes av frivillige i samarbeid med ungdommen. Opprettelsen av gruppa er et samarbeidsprosjekt mellom DNT Telemark, Kragerø Turlag, Barnas Turlag Kragerø og Kragerø skole. Har du et brennende engasjement for å få flere unge ut på tur i naturen? Bli med på turplanleggingsverksted hvor vi legger en plan for turene vi ønsker å arrangere i 2020! 

27.11 inviterer vi til turplanleggingsverksted for alle som ønsker å bidra som frivillige i gruppa. Møtet vil foregå på Kragerø Skole (store amfi) fra kl 1800 - 2000 (påmelding via den røde knappen). Sammen legger vi en plan for turer vi ønsker å gjennomføre overfor målgruppen i 2020. Møtet er en fin måte å bli bedre kjent med oss, og høre mer om hva det  innnebærer å være frivillig for gruppa. Det blir enkel servering. 

Vi gleder oss til å se deg! :-) 

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med fagansvarlig for ungdom i DNT Telemark, amalie.holth@dnt.no/ 45433741

 

 

Turplanleggings-verksted DNT ung Kragerø

DNT ung Kragerø er en friluftsgruppe for ungdom i aldersgruppen 12-16 år med oppstart i 2020. Vi har som målsetting å tilby månedlige aktiviteter i nærmiljøet rundt Kragerø Skole :-) Gruppa vil driftes ...