Hyttetur på Hardangervidda

Fellestur

Fra dato
22. juli kl. 12:00
Til dato
26. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hytte-Til-Hyttetur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Hyttetilhytte
Arrangører
DNT Telemark, Gautefall Turlag , Skien Turlag
Turområde
Telemark - Lifjell (se kart)

Gautefall turlag og Skien Turlag inviterer til flerdagstur på Hardangevidda. 

Dag 1: Oppmøte ved Drangedal Stasjon kl 12.00. Vi blir kjørt i minibuss til Kalhovd turisthytte. Her blir det overnatting og tre rettes middag. 

Dag 2: Vi starter fra Kalhovd og går til Mårbu, en tur på ca 22 km og 7 timer. På Mårbu blir det overnatting og tre rettes middag. 

Dag 3: I dag går vi fra Mårbu til Lågaros, det er en lang tur på ca 29 km og 8 timer. På Lågaros som er en selvbetjent hytte lager vi middagen selv. 

Dag 4: I dag skal vi gå fra Lågaros til Mogen. Dette er en tur på ca 18 km og 6 timer. På Mogen blir det overnatting og tre rettes middag. 

Dag 5: Det blir avslapping på Mogen, før vi tar Fjellvåken til Skinnarbu. Der vil bussen hente oss og vi blir kjørt tilbake til Drangedal. 

For å være med på turen på deltakerene være i god form og kunne bære en sekk på mellom 10-15 kg. Det er også viktig at deltakere er vant til lange fjellturer. Oppgitt tid er uten pauser. 

Pris for turen er kr. 5500.- for medlemmer og 6500.- for ikke medlemmer.

Ps. Vi hjelper til med samkjøring fra Skien/Porsgrunn for de som har behov for det i forkant av turen.

Hyttetur på Hardangervidda

Gautefall turlag og Skien Turlag inviterer til flerdagstur på Hardangevidda.  Dag 1: Oppmøte ved Drangedal Stasjon kl 12.00. Vi blir kjørt i minibuss til Kalhovd turisthytte. Her blir det overnatting og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Eldbjørg Lia Ettestad
  • Knut Åkredalen