!!!AVLYST!!! #LateSunday skitur på Svanstul

16. februar kl. 11:00 - 16:00
Fellestur, Skitur, Dnt2645
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
DNT Telemark 26-45
Dette arrangementet er over!

Avlyst p.g.a dårlig vær

Om turen

Bli med oss på en rolig skitur på Svanstul. Vi starter turen fra parkeringsplassen og går «Huldreløypa». Etter 6 km kommer vi til DNT hytta Fugleleiken. Her tar vi en kort pause, drikker kaffe og spiser lunsj. Hvis kiosken er åpen er det muligheter for å kjøpe vafler.

Fra Fugleleiken forsetter vi turen på «Svanstulsflottene». Fra toppen får vi en fantastikk utsikt over deler av Telemark. Herfra blir det bare nedoverbakker til parkeringsplassen.

Terrenget er ganske rolig og turen passer godt for deg med lite skierfaring.

Total lengde er cirka 13 km.

Utstyr:

• Ski (+skismøring)
  • Staver
  • Skistøvler
  • Sitteunderlag
  • Dunjakke
  • Termos
  • Lunsjpakke
  • Penger til vafler

Mangler du ski? Ta kontakt med utlånsentralen i Porsgrunn eller Skien!

DNT 26 - 45: DNT Telemark 26 - 45 er et tilbud av turer og aktiviteter for alderssegmentet 26 - 45 år. Formålet med gruppen er å få flere unge voksne fra Telemark ut i skogen, ved sjøen og på fjellet. Ved å dra på tur sammen kan vi skape gode naturopplevelser og vennskap på tvers av Telemark.
DNT 26- 45 er støttet økonomisk av Telemark fylkeskommune. Deltakerne på denne turen må derfor være mellom 26 - 45 år.

Kartblad: Skien Nord

Transport: Vi kjører personbiler fra Skien til parkeringen ved Svanstul. Gi beskjed om du kan stille med bil.

Tidspunkt og oppmøtested: Kl. 11.15 ved DNT Telemarks nye kontor i Torggata 15 i Skien, eller 12.00 ved parkeringsplassen på Svanstul.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. 50 kroner til sjåføen av bilen.

Spørsmål: Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med en av turlederne.

!!!AVLYST!!! #LateSunday skitur på Svanstul

Avlyst p.g.a dårlig vær Om turen Bli med oss på en rolig skitur på Svanstul. Vi starter turen fra parkeringsplassen og går «Huldreløypa». Etter 6 km kommer vi til DNT hytta Fugleleiken. Her tar vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: