Medlemsmøte for 60+ (755)

25. august kl. 19:00 - 21:00
Seniorer
Arrangement, Medlemsmøte, Temamøte
STF 60+, Stavanger Turistforening
Dette arrangementet er over!

For at dette møtet skal være trygt for deg og våre frivillige jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Foredrag ved Sveinung Bang-Andersen: "Med arkeologen til fjells – synlige og ikke synlige kulturminner i Ryfylke - og Setesdalsheiene".
Gode foredrag, referat fra turer, orientering om turer og møter som kommer, kaffe og drøs er faste innslag.

Frammøte:
Mostun natursenter ved Mosvatnet (rett ved siden av Stavanger kunstmuseum). Gode bussforbindelsen og lett å parkere bilen.

Pris:

NB! Alle må melde seg på i forkant av møtet.

Møtene er åpne for alle og koster kr 40/60 (medlem/ikke medlem).

Tid:
Kl. 19-21.

Medlemsmøte for 60+ (755)

Kontaktinformasjon: