Avlyst AVLYST-Ambassadørkurs

Kurs

Dato
23. april kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Organisasjonskurs, Ambasadørkurs
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi trapper opp vår viktigste dugnad for folkehelsa og tar derfor en pause med turer, kurs og aktiviteter. For sikkerheten på fjellet er ubetjente og selvbetjente hytter tilgjengelige og noen betjente hytter åpne. Vi vil også minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Les mer her: https://telemark.dnt.no/artikler/nyheter/20124-trapper-opp-den-nasjonale-dugnaden/

Har du lyst til å få bredere innsikt i DNT? Kanskje du har en drøm om å bli turleder, bidra på dugnad eller bare er nysgjerrig? Ambassadørkurs gir en innføring i hvilke kjerneområder DNT har, hvilke muligheter du kan delta på i Telemark, og hvordan du kan komme i gang som frivillig hvis du ønsker det!

 

Ambassadørkurset er det første og enkleste nivået i DNTs turlederutdanning (les mer her), og fordi som ønsker å bli turledere er det mulighet for å også melde seg på en av våre kommende turlederkurs.

 

Mer informasjon

Tid og sted: kl17.00 DNT Telemark sine lokaler i Torggata 15, Skien 

Varighet: 3 timer

Pris: Gratis

 

Velkommen til en uforpliktende smak av DNT.