Turlederkurs på Fugleleiken

Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
DNT Telemark
Turlederkurs

På dette kurset lærer du deg å lede turer på sommerstid der det er sti og vei i nærmiljøet. Du lærer også om rollen som turleder, turplanlegging, kart, orientering og bekledning tilpasset vær. I tillegg er et viktig element i opplæringen å lære hvordan en inspirerer og motiverer deltakere på tur.

Man må ha bestått ambassadørkurset før man kan ta dette kurset. DNT Telemark setter opp flere slike kurs i løpet av året, se vår turkalender.

Oppmøte: 09:00 på Svanstul parkering. Deltaker står selv for transport. Husk kort til å betale bom (kroner 75,-).
Pris: 1000,- kr for medlemmer i DNT ung Telemark, 1200,- kr for medlemmer i DNT Telemark. Tillegg på kr 1000,- for ikke-medlemmer.

Det blir felles middag på lørdag (meld fra i påmeldingen dersom du har noen allergier vi trenger å ta hensyn til). Ta med lunsj og frokost etter eget behov, samt snacks til turen. Vi er tilbake på Svanstul ca kl 1600 på søndag.

Vi gleder oss til en lærerik turhelg!