Avlyst Lær mer om tur og friluftsliv- bli med på Ferskingkurs!

Kurs

Dato
26. april kl. 10:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Seljordturlag, Dntungtelemark, Ferskingkurs, Introkursfriluftsliv
Arrangører
DNT Telemark, Kviteseid Turlag , Seljord Turlag
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For å hindre spredning av koronaviruset, er dette arrangementet avlyst. Vår anbefaling i disse tider: dra på tur på egenhånd! Finn nye nærturer i appen SjekkUT og planlegg turen på UT.no

Har du lyst til å lære tips og triks om friluftsliv og det å være på tur? På Ferskingkurset lærer du hva man bør ta med seg i sekken på tur, hvordan du lager mat ute i det fri og finner fram i skogen ned kart og kompass. Kurset er spesielt tilpasset for ungdom i aldersgruppen 12-16 år. Kurset arrangeres av Seljord og Kviteseid Turlag. 

I løpet av kurset vil vi gå igjennom: 

• Allemannsretten

• DNT 

• Kart (og kompass) 

• Bål 

• Turbekledning, tursekk og turmat 

• Primus og stormkjøkken 

• Matlaging i grupper inkl. måltid 

Vi lager felles middag utendørs, men du må ta med deg lunsj og evt ekstra snacks. Husk også nok drikke til en hel dag. Kle deg etter været, vi kommer til å tilbringe store deler av dagen utendørs :-) 

Oppmøtetid: kl 10:00 parkeringsplassen ved Raudkleiv skianlegg. Kjør mot Garvik fra E 134. Like etter avkjøringa; ta til høyre ved gangbrua og skilt til Trollebotn. Følg veien helt opp til parkeringa. Vi er ferdig kl 1800. 

Pris: Kurset er gratis for medlemmer og koster kr 300 kr for ikke- medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Det lønner seg, da et meldemsskap koster kr 230 kr og gir deg en rekke andre fordeler :-) 

Påmelding via den røde knappen!

Vi håper på å se deg! :-) 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med turleder. 

Når du melder deg på denne turen aksepterer du arrangørens villkår. 

Lær mer om tur og friluftsliv- bli med på Ferskingkurs!

Har du lyst til å lære tips og triks om friluftsliv og det å være på tur? På Ferskingkurset lærer du hva man bør ta med seg i sekken på tur, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Janne Fjellheim