Basecamp Bø i Telemark!

Dette arrangementet har allerede startet!

I år arrangerer DNT ung Telemark Basecamp i Bø i Telemark fra 9.-12. Juli 2020.

Denne basecampen er for alle fra 16 til 26 år i hele Norge.

Her blir det bading, bålkos, ridning, uteklatring og mye mer! 

Et annet alternativ til ridning, blir en gåtur på Lifjell for de som liker seg til beins.

Det blir fellesskap, masse moro og aktiviteter på kveldene. 

Vi overnatter i telt eller hengekøye. Dette må deltakerne ta med selv, eller gi beskjed så kan dere låne telt. De fra samme husstand eller bekjente kan sove i samme telt, og er et tiltak for forminsket smittefare. Det blir også satt opp lavo der noen kan sove i.   

Middagen lager vi i fellesskap, mens frokost og lunsj må man ta med selv. Husk snacks til mellommåltidene og kveldskosen!

Det er badeplass ved leirstedet, så ta med badetøy, håndkle og godt humør.

Oppmøte blir på togstasjonen i Bø kl 09:30, og herfra blir det samkjøring opp til leiren. Det er også mulighet for å bli hentet på stasjonen hvis du kommer med tog. Gi beskjed i påmeldingen. På søndag er vi tilbake på togstasjonen i Bø ca kl 14:00. Gi beskjed til oss hvis du trenger å reise hjem tidligere for å rekke tog/buss. 

Man får tildelt alt av utstyret man trenger til alle aktivitetene, og det blir tilsendt en pakkeliste til alle deltagerne et par ukers tid i forveien. 

Bli med for minner for livet!

Har du spørsmål, ta kontakt med Marga: 45032341 eller Sindre: 40019811. 


PS. Medlemskap for 13-18 åringer koster 220kr i året, og for 19-26 år koster det 360kr. Altså vil du uansett spare penger på å melde deg inn før du melder deg på!
Klikk her for å melde deg inn

 

Turen planlegges ut ifra DNTs smitteverninstruks (denne finner du her: https://www.dnt.no/koronaberedskap/) og foregå i trygge rammer. På grunn av koronasituasjonen kan retningslinjene fra myndighetene forandre seg underveis, men vi holder dere oppdatert dersom det skulle skje noen endringer.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marga Doelman
  • Sindre Bøe