Friluftsskolen i Siljan

4. juli kl. 14:00
Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole
DNT Telemark, Barnas Turlag Siljan
Dette arrangementet er over!

Er du mellom 10 og 13 år? Bli med på tre spennende dager fylt med friluftsaktiviteter og moro! Du vil lære om å slå opp leir, kart og kompass og få være med på morsomme turer i nærområdet ditt. I tillegg er det en flott mulighet til å bli kjent med noen nye venner!

Opplegget varer fra kl. 9 til kl. 14 torsdag 2. juli, fredag 3. juli og lørdag 4. juni. Det blir tur til Holmefjell, orientering, pinnebrød og andre morsomme aktiviteter!

Det vil bli oppmøte på parkeringsplassen ved Solvika Cafè, hvor vi har base - og har aktiviteter ut herifra hver dag.

På grunn av koronarestriksjoner er det fint om alle tar med egen niste.

Nærmere informasjon om oppmøtested og program vil bli sendt de påmeldte. Maks 15 plasser.

Pris for 3-dagers friluftsskole:
Medlem: 300 kr
Ikke-medlem: 500 kr

PS. Barnemedlemskap (0-12 år) i turistforeningen koster 135 kr. Klikk her for å lese mer om medlemskap

Kontaktinformasjon: