Turbotråkk Telemark

9. september kl. 09:00 - 14:00
Annet, , Turbotråkk
DNT Telemark

Tradisjonen tro vil DNT Telemark i år også arrangerer Turbotråkk, verdens beste barnehagemarsj!
For å tilpasse oss smittevernreglene har vi laget en vri på årets Turbotråkk! I år vil vi ha mange turmarsjer rundt om i Telemark, det vil si at hver og en barnehage skal få lov til å lage sin egen Turbotråkk i sitt nærmiljø. For å være med må dere arrangere en Turbotråkk turdag 9. september, turen skal gå ut av portene i barnehagen. Her håper vi dere legger til rette for en spennende tur, gjerne med innlagt eventyr og Turbodans.

Ved å melde seg på får barnehagen tilsendt et Turbotråkk-kit til gjennomføring. Dette vil inneholde :

-Turbobamse, deres nye turbamse

-Oppgavesett som dere kan bruke i forkant og på selve dagen

-Deltagerpremie til hvert barn

-Mulighet til å delta i konkurranse med flott premier.

- Turbodansfilm som dere kan bruke før og etter tur

Deltagelse  er gratis

Påmelding skjer digitalt. Klikk på "Meld deg på" til høyre på denne siden.

Det holder at èn ansatt per barnehage melder på, og man må ikke være DNT-medlem for å gjennomføre påmeldingen. Hvert enkelt barn trenger heller ikke å registreres, men oppgi antall barn i deres barnehage mtp på utsendelse av utstyr og premier.

Vi tar forbehold om små endringer i hva som blir sendt ut.

Frist for påmelding 10. august

Kontaktinformasjon: