Overnatting på Gaustatoppen turisthytte

18. september kl. 16:30
Fellestur, Fottur, Hytteovernatting, Dntung, Gaustatoppen, Dntungtelemark
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

I september skal DNTung Telemark på uforglemmelig overnattingstur til Gaustatoppen. Vi håper at mange nye og gammle kjent blir med på denne turen  Her har du muligheten til å bli kjent med nye folk med samme turinteressene som deg selv. Vi legger opp til hyggelig tur med mye sosialt samvær og kos!
Turen er  for ungdom mellom 16 og 26 år.

Avreise fra Friluftslivets hus i Skien (torgata 15) i samkjøring fredag 18. september kl: 15.30 Bor du andre steder i Telemark avtales påstigning med turleder.

Fra Stavsro går vi opp til Gaustatoppen (1883 m.o.h) som er beregnet å ta 2,5 time . Underlaget består av stein, store og små så her er det viktig med gode sko.

Vel fremme kan vi nyte den fantastiske utsikten, som på en klarværsdag kan vise omtrent en sjettedel av Norge.

Det blir innsjekk på Gaustatoppen turisthytte, her får vi servert middag.

Lørdag blir det servert frokost før vi går ned til parkeringen igjen.

Gjør deg klar for en overnatting og mat med uforglemmelig utsikt!

Sjekkliste:

• Husk å ha med lakenpose/sengesett. (dette kan også leies på Gaustatoppen).
  • Gode sko
  • Klær etter værforhold
  • Lunsj/drikke og øvrig snacks.

Spørsmål kan rettes til turledere er Marga Doelman tlf 45032341

Turen en gratis for medlemmer av DNT og koster 220/360 for ikke medlemmer. Medlemskap koster 220 (13-18 år) 360 18- 26 år) .

Vi gleder oss til tur!

Overnatting på Gaustatoppen turisthytte