Unge Naturtalenter 2021

Kurs

Dato
10. desember kl. 23:30 - 23:45
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Ung
Arrangør
DNT Telemark

Er du VG1 eller VG2-elev, og interessert i friluftsliv? Da bør du søke om å få bli med på Unge Naturtalenter! Dette er for deg som trives utendørs og har lyst til å øke din kunnskap om, og dine ferdigheter i, naturen. Om du blir plukket ut som et av våre 15 unge naturtalenter i 2021, får du delta på spennende friluftsaktiviteter hele året, helt gratis.

DNT Telemark søker ungdom fra hele fylket, til storsatsningen Unge Naturtalenter. Dette er en gavepakke til deg som er interessert i friluftsliv, og har lyst til å lære mer - samtidig som du får med deg spennende opplevelser og venner for livet underveis i prosessen. 

For å søke trenger du absolutt ikke være friluftsekspert, og du trenger heller ikke å være medlem i DNT på forhånd. Det du derimot trenger er en god dose motivasjon for å bruke ganske mye tid utendørs i 2021, sammen med en gjeng andre ungdommer som også er nysgjerrige på friluftsliv!

Hva får du av å delta i Unge Naturtalenter?

- En rekke flotte naturopplevelser og et hav av friluftsferdigheter
- Et solid innblikk i allsidig friluftsliv
- Selvstendighet og trygghet i norsk natur
- Personlig vekst og lederegenskaper
- En hel haug med kurssertifiseringer fra DNT og andre organisasjoner
- Nye venner fra hele fylket

Søknadsfristen er torsdag 10. desember, og aktuelle kandidater blir invitert til gratis overnattingshelg og Ferskingkurs i friluftsliv på DNT Telemarks hytter på Øitangen (Jomfruland) i januar. Der blir det mer informasjon om DNT generelt og Unge Naturtalenter spesielt - med fokus på innhold og forventninger. Etter denne helga vil 15 ungdommer få tilbud om deltakelse i Unge Naturtalenter.

Ved deltakelse i Unge Naturtalenter får du være med på en rekke helge- og kveldssamlinger fra januar til desember 2021. Disse samlingene består av en hel del ulike aktiviteter, kurs og turer. Les mer her.

Kontaktinformasjon: