Helg med dagsturer fra Himingsjå, Lifjell (DNT 26-45)

5. juni kl. 00:00
6. juni kl. 17:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Hyttetur, Lifjell, Dnt2645, Dnt2645, Dnt26-45telemark
DNT Telemark, DNT 26-45 Telemark
DNT Telemark 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Tidlig sommertur nord i Lifjell med overnatting på DNT-hytta Himingsjå. Med hytta som utgangspunkt blir det dagsturer i bedagelig tempo og høy hyggefaktor.

Oppdatering 28. mai 2021: Denne turen vil bli gjennomført (! :D) med gjeldende smittevernsregler og det er fremdeles ledige plasser. Deltakere som reiser fra kommuner med strengere smittevernstltak, skal følge anbefalinger som gjelder i kommunen de bor i/kommer fra. Dette gjelder ikke personer som er beskyttet (vaksinert).

Tidspunkt og oppmøtested

Lørdag 5. juni til søndag 6. juni 2021. Oppmøte på parkeringsplassen ved Myregvarv kl 12:00 (lørdag 05. juni, Google Maps-lokalisasjon: http://bit.ly/31PLyjR)

Turbeskrivelse

Lørdag 5. juni: Fra parkeringsplassen ved Myregvarv går vi den korte distansen (1.2 km) inn til hytten Himingsjå. Her legger vi fra oss det som ikke er nødvendig for dagens fottur. Vi går til en av toppene i nærområdet: Himingen, Slettefjell eller Rognlifjellet. På toppen spiser vi medbrakt, egen matpakke. Tilbake på hytten samme kveld lager vi en felles middag, blir bedre kjent og hygger oss gjennom kvelden.

Søndag 6. juni: Vi tar oss god tid til frokost og utvask før vi går løs på en av de andre toppene i nærområdet. Bagasje som ikke er nødvendig for dagsturen lar vi ligge igjen ved hytta. Etter dagens etappe tar vi med oss alt fra hytten og går tilbake til parkeringsplassen for avskjed og hjemreise.

Hjemreise

Vi planlegger å ankomme parkeringsplassen på Myregvarv innen klokken 17, søndag 6. juni.

Mat: Deltakeravgiften dekker felles middag lørdag. Hver enkelt deltaker må ta med mat og drikke til lunsjmat lørdag og søndag, samt frokost søndag.

Utstyr: Se DNTs pakkeliste sommer (https://www.dnt.no/pakkeliste/)

Kart: www.ut.no

Informasjon om DNT-hytten Himingsjå: https://ut.no/hytte/101279

Kostnader: 520,- kr for medlemmer og 620,- kr for ikke-medlemmer.

Betalingen for turen dekker:

• Overnatting Himingsjå lørdag-søndag
  • Felles middag lørdag

Hver enkelt deltaker dekker kostnader til transport til og fra turen, og må handle egen mat til frokost og lunsj.

Plasser: 10 deltakere, pluss 1 turleder

Påmelding og betaling: Påmelding fram til 31. mai 2021.

Meld deg på via den røde knappen "Meld deg på", og husk å oppgi eventuelt DNT-medlemsnummer, kontaktinfo til pårørende og eventuelle matallergier.

NB: Endelig plass på turen blir bekreftet når innbetaling er gjort. Betalingsinfo sendes ut til dem som melder seg på.

Eventuelle avmeldinger: må sendes før 24. mai 2021 (merk: påmeldingen er dermed bindende etter denne datoen).

Smittevern (COVID-19): Turen vil bli gjennomført med gjeldende smitteverntiltak. Turprogrammet er satt opp med forbehold om at endringer kan komme på kort varsel om myndigheter og/eller Den norske turistforeningen endrer smitteverntiltakene like før turstart.

Kontaktinformasjon:

• Frederik Emil Juul