Topptursamling for damer - Rauland

Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Skikjøring, Topptursamling
Vinje Turlag, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

På grunn av smittevern er samlinga bare for innbyggere i Vest-Telemark

Samlinga passer for de som ønsker å lære mer om topptur, og bli en bedre skikjører med randonee eller telemarksski. Denne helga er forbeholdt damer.

Ansvarlige er Trine Lothe - i sammen med instruktør Rune Århus fra Gygra AS.

Påmelding eller spørsmål til direkte til Trine (tlf 67415940)  - eventuelt på e-post til  telethor84@gmail.com. Pris er kr 1500,- pr. pers. for helga for medlemmer av turlaget. Ikke medlemmer kr 3000,-. Heiskort kommer i tillegg. Husk keycard.

Treng du overnatting så ta kontakt med Raulandsfjell  - tlf 35073555.

Utstyr: Du må ha med randonee eller telemarkski. Husk godt vintertøy med ull innerst, skalljakke samt dunjakke/ullgenser da det og kan bli en del stilleståing. Sikkerhetsutstyr som hjelm, skredsøker, spade og søkestav må du og ha med. Gygra har søker for utleie- kr 300,- for helga. De har og ski for utleie – kr 695,- for helga.

Samlinga er tilpasset for deg som akkurat har begynt som løssnøkjører, men passer og bra om du har stått litt på ski og ønsker å komme videre. Tema på samlinga vil være om skredfare, turvalg, sikkerhet, turklær og utstyr med mer.

På lørdagen får du tips av instruktør Rune Århus fra Gygra om hvordan du kan bli en bedre skikjører – både med trening i alpinbakke og i terreng/løssnø på Raulandsfjell. Det blir gitt en innføring i sikkerhet, veivalg og utstyr.

På søndagen drar vi på topptur - og praktiserer det vi har lært. Husk mat og drikke for en god dag ute.

Programmet og ikke minst turen må tilpasses vær, føre og skredforhold. Fint vær og løssnø er bonus som vi alle drømmer på toppturer. Vil man ut på tur er det greit å kunne takle de andre dagene også:-).

Vi tar forbehold om vær og føre, samt at vi får nok påmeldte. Maks antall er 8 stk i disse koronatider. Av samme årsak tar vi bare i mot påmelding fra innbyggere i Vest-Telemark.

Kontaktinformasjon: