Grunnleggende turlederkurs - Skien

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
DNT Telemark, Skien Turlag

På dette kurset lærer du deg å lede turer på sommerstid der det er sti og vei i nærmiljøet. Du lærer også om rollen som turleder, turplanlegging, kart, orientering og bekledning tilpasset vær. I tillegg er et viktig element i opplæringen å lære hvordan en inspirerer og motiverer deltakere på tur.

Man må ha bestått ambassadørkurset før man kan ta dette kurset. DNT Telemark setter opp flere slike kurs i løpet av året, se vår turkalender.

Oppmøte: 09:00 på parkeringa på Svanstul. Overnatting på Fugleleiken.
Pris: 1000,- kr for medlemmer i DNT ung Telemark, 1200,- kr for medlemmer i DNT Telemark. Tillegg på kr 1000,- for ikke-medlemmer.

Det blir felles middag på lørdag (meld fra i påmeldingen dersom du har noen allergier vi trenger å ta hensyn til). Ta med lunsj og frokost etter eget behov, samt snacks til turen. Vi er tilbake i Skien søndag ettermiddag/ tidlig kveld.

Vi gleder oss til en lærerik turhelg!

Kontaktinformasjon:

Turleder: