Grunnleggende turlederkurs - Kragerø

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
DNT Telemark, Kragerø Turlag

Kurset avholdes på turisthytta til Kragerø Turlag på Krokheia 25, 26 og 27 juni 2021.

På dette kurset lærer du deg å lede turer på sommerstid der det er sti og vei i nærmiljøet. Du lærer også om rollen som turleder, turplanlegging, kart, orientering og bekledning tilpasset vær. I tillegg er et viktig element i opplæringen å lære hvordan en inspirerer og motiverer deltakere på tur.

Man må ha bestått ambassadørkurset før man kan ta dette kurset. DNT Telemark setter opp flere slike kurs i løpet av året, se vår turkalender.

Oppmøte: 25 juni kl.18:00 på parkering ved Kragerø Industriområde, Fikkjebakke. Deltaker står selv for transport.
Pris: 1000,- kr for medlemmer i DNT ung Telemark, 1200,- kr for medlemmer i DNT Telemark. Tillegg på kr 1000,- for ikke-medlemmer.

Det blir felles middag på lørdag (meld fra i påmeldingen dersom du har noen allergier vi trenger å ta hensyn til). Ta med lunsj og frokost etter eget behov, samt snacks til turen. Vi er tilbake i Kragerø søndag ettermiddag/ tidlig kveld.

Vi gleder oss til en lærerik turhelg!