Nettsidekurs

3. mai 2021
Kurs, Temakurs, Nettside, It
DNT Telemark
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bor du i Telemark og ønsker å hjelpe ditt turlag med best mulig informasjon på nett?

Vi har vært så heldige å få Gunnar Aabøe, IT-mann og frivillig, til å holde kurs over Teams for alle som er tilknyttet et av DNT Telmarks turlag!

Hver første mandag i måneden vil du kunne bli med på nettsidekurs for å lære hvordan siden bygges opp og hvordan du og turlaget kan publisere tekst, bilder og aktiviteter på denne gjennom året.

Du trenger ikke å kunne kode eller ha mye IT-erfaring, men det er selvfølgelig et pluss om du synes digitale flater er morsomme å jobbe med.

Du trenger ikke å være en del av et turlagsstyre - da avtaler vi med styret til turlaget du tilhører at det frivillige oppdraget er ditt.

Alle kursene starter kl. 18:00

Påmelding: her på sida.
Husk at det er ny påmelding for hver kursdag.
Link til Teamsmøtet vil bli sendt til alle påmeldte.

NB! Det er lurt å ha et godt headset man både hører og kan snakke i. Prøv gjerne å koble deg opp på Temas og test ut hvordan det funker om programmet er ukjent. For spørsmål om Teams og pålogging kan mail sendes til gunnar.aaboe@gmail.com

Gunnar Aabøe kan også nås på 94537740.