Lavterskelturer med Skien Turlag

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med Skien Turlag på lavterskeltur!

Påmelding til Marit på sms 41651465, tirsdag kl. 17-19. 

Program

22. september – Jyplevika
Turen starter fra parkeringsplassen for Jyplevika. Herfra følger vi stien vestover mot Kyststien og Rognsflauene. Herfra er det flott utsikt mot Rognstrand og Rognsfjorden. Vi fortsetter videre mot Jyplevika, hvor det blir rast med bål. Hjemover følger vi Kyststien ca. 1 km for så å ta stien opp til parkeringsplassen.
 

29. september – Tur til Fugleleiken på Svanstul
Vi markerer 10-års jubileet til lavterskelgruppa. Turen starter fra parkeringsplassen på Svanstul. Det blir en sosial tur med markering av jubileet.
 

6. oktober – Solummarka
Utgangspunktet er parkeringen ved Voldsveien. Vi følger blåmerket sti inn til Langemyr, følger stien mot Piggen og tar så stien over Brentås og ned til Hvitsteintjern. Vi tenner bål og raster ved gapahuken. Hjemveien legger vi over Røysåsen.

13. oktober – Trytetjern
Turen starter fra parkeringen på Vestre Gulset. Vi går inn til Åletjern og tar blåmerket løype mot vest. Etter ca. 500 m tar vi stien mot Trytetjernene. Det blir rast og bål ved Nordre Trytetjern. Tilbaketuren fortsetter over gangbanen og Trytetjernkollen og ned til parkeringsplassen.

20. oktober – Jarseng
Turen starter fra parkeringen på Jarseng. Vi følger blåmerket sti mot Risseter, og vi følger stien opp mot Sanniseter. Vi finner oss en egnet rasteplass og tenner bål. Tilbaketuren går ned Sanniveien til parkeringen

27. oktober – Rugtvedtområdet, Solum
Utgangspunktet er parkeringsplassen ved Rugtvedtkollen. Vi går nordover og tar inn på Rafdalstien mot Søretjern. Vi finner oss en egnet bål- og rasteplass. Tilbaketuren følger stort sett samme sti som vi fulgte innover.
 

3. november – Fiskebekkåsen
Vi starter fra parkeringslassen ved Solvika Cafe. Vi følger veien mot Skisjø, så tar vi blåmerket sti opp mot Fiskebekkåsen. Her blir det bål og rast. Tilbaketuren går ned til Skisjøveien og ned til Solvika. Det blir lagt opp til en rundtur.

 

10. november – Vassbotn, Kilebygda
Turen starter fra Rognsbru. Vi krysser riksveien og går på bomvei inn til Vassbotn. Her blir det rast og bål før vi vender nesa nordover igjen.

 

17. november – Tømmermarka
Turen starter fra parkeringsplassen ved Bliva. Vi følger blåmerket sti mot Geitebuvarden til rasteplass med utsikt til Bjordamskollen. Tilbaketuren følger skogsbilvei ned til Bliva.

 

24. november – Geiteryggen
Turen starter fra modellbilbanen. Det blir lagt opp til en rundtur med rast på Trollåsen.
 

1. desember – Limistien
Utgangspunktet for turen er parkeringen ved Gjerpenhuset. Vi følger Griniveien frem til rundløypa. Bål og rast tar vi på egnet sted. Vi fortsetter videre på runden og går Griniveien tilbake.
 

8. desember – Fritidsparken
Utgangspunktet er parkeringsplassen ved Trommedalsveien. Det vil bli en rundtur i området. Rast og bål legger vi til den nye gapahuken. Så fortsetter vi videre på runden vår tilbake til parkeringen

 

Onsdag 15. desember – Lavterskel juleavslutning
Det er ikke endelig fastsatt hvor vi tar juleavslutningen.