Lavterskelturer med Skien Turlag

8. desember 2021
15. desember 2021
DNT Telemark, Lavterskelturer Skien , Skien Turlag
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med Skien Turlag på lavterskeltur

Fast oppmøte ved Kiwi Falkum kl.10:40. Ta med 50,- til sjåfør for samkjøring.

3. november – Fiskebekkåsen
Vi starter fra parkeringslassen ved Solvika Cafe. Vi følger veien mot Skisjø, så tar vi blåmerket sti opp mot Fiskebekkåsen. Her blir det bål og rast. Tilbaketuren går ned til Skisjøveien og ned til Solvika. Det blir lagt opp til en rundtur.

10. november – Vassbotn, Kilebygda
Turen starter fra Rognsbru. Vi krysser riksveien og går på bomvei inn til Vassbotn. Her blir det rast og bål før vi vender nesa nordover igjen.

17. november – Tømmermarka
Turen starter fra parkeringsplassen ved Bliva. Vi følger blåmerket sti mot Geitebuvarden til rasteplass med utsikt til Bjordamskollen. Tilbaketuren følger skogsbilvei ned til Bliva.

24. november – Geiteryggen
Turen starter fra fallskjermklubbens lokaler, på vestsiden av flystripa. Det blir lagt opp til en rundtur med rast på Trollåsen.

1. desember – Jønnevaldstien

Tidligere oppsatt tur på Limistien, utgår og erstattes av tur på Jønnevaldstien
Turen starter ved golfklubbens parkeringsplass og følger merket sti rundt golfbanene og tilbake til parkering.
Som alltid er det samkjøring fra p-plass ved Skagerak Arena, oppmøte senest 10.40.

8. desember – Fritidsparken
Utgangspunktet er parkeringsplassen ved Trommedalsveien. Det vil bli en rundtur i området. Rast og bål legger vi til den nye gapahuken. Så fortsetter vi videre på runden vår tilbake til parkeringen

Onsdag 15. desember – Lavterskel juleavslutning

Tur i Fritidsparken med påfølgende juleavslutninga etter turen på Hotell Fritidsparken. Påmelding til juleavslutningen til Kari Watland på mail til watkari50@gmail.com eller på sms til 92086974. For juleavslutningen vil det være en egenandel på 100,- for mat (grøt eller karbonadesmørbrød etter valg)

Obs: Det er ikke nødvendig med påmelding til turene lenger, bare møt opp!