Grøttur i Nisseskogen

Fellestur

Dato
9. desember 2021 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlagbamble, Grøttur
Arrangører
Barnas Turlag Bamble, DNT Telemark
Turområde
Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Vi inviterer til den årlige grøtturen til Kleppseter gård!
 
Tradisjonen tro arrangerer vi grøttur i Bamble’s dype skoger. Det vil være fakler langs løypa, og alle får låne lyslykt eller fakkel(voksne). Nissemor er som regel på plass med en julehistorie, pepperkaker og gløgg. Hvis vi er heldige så finner vi kanskje nissen der ute et sted også.
Tilbake inne i varmen på låven til Kleppseter gård blir det servert varm grøt og saft. Gratis for barna og 50 kr per voksen.
Dette er et populært arrangement, og vi må derfor be om at alle som vil være med melder seg på i forkant (senes 1. desember). Det er et øvre tak på 80 personer, og det blir som regel venteliste. Er dere meldt på, men likevel ikke har mulighet til å komme ber vi dere gi oss beskjed slik at noen andre kan få deres plass!
Oppmøte kl 17.00 på Kleppseter gård.
 
Vi ber om at der melder dere på ved å trykke SKAL i arrangementet (https://fb.me/e/gTF8olgIK) OG sender oss en PM på siden her med hvor mange små/store dere blir, samt et telefonnummer. Dette er både for å kunne beregne mat og for eventuell smittesporing covid.
 
Dette arrangementet er for medlemmene i Barnas Turlag. Medlemskap kan tegnes på
https://telemark.dnt.no/medlemskap/
og koster 140 kr i året for barn opp til 12 år
 
Vi tar forbehold om eventuelle endringer ifht covid restriksjoner.

Grøttur i Nisseskogen

Vi inviterer til den årlige grøtturen til Kleppseter gård!   Tradisjonen tro arrangerer vi grøttur i Bamble’s dype skoger. Det vil være fakler langs løypa, og alle får låne lyslykt ...

Kontaktinformasjon: