Fellestur med fast opphold på Mogen Turisthytte

Fellestur

Fra dato
1. august kl. 09:00
Til dato
4. august kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Mogen, Hardangervidda, Fjellvåken, Ibsen
Arrangører
DNT Telemark, Mogen turisthytte
Turområde
Hardangervidda (se kart)

Nyt flotte dagsturer med DNT-guide i variert terreng, og underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektet, med Mogen som base!

Har du lyst til å oppleve Hardangervidda uten å gå lange dagsetapper fra hytte til hytte? Da har vi løsningen! Meld deg på fellestur med den betjente hyttea, Mogen, som base. Her får du god tre-retters middag på kvelden, og nybakt brød og hjemmelaget pålegg til frokost. Mogen er en klassisk DNT-hytte der man kan finne roen foran peisen etter en opplevelsesrik dagstur på Hardangervidda, med niste langs Kvenna eller med utsikten fra en fjelltopp.

Bjørn Rasmussen er en DNT-guide med lang erfaring fra området rundt Møsvatn. Han vil formidle både lokalhistorie og lære de friluftsinteresserte tips og råd for å klare turer på egen hånd. På siste kveld får vi underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektetet, der hun tar med Ibsens ut i den unike norske fjellheimen.

Prisen dekker kost, losji og guiding, så her får du svært mye for pengene!
Billetter på Fjellvåken kommer i tillegg.

Meld deg på og få minner for livet!

Fellestur med fast opphold på Mogen Turisthytte

Nyt flotte dagsturer med DNT-guide i variert terreng, og underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektet, med Mogen som base! Har du lyst til å oppleve Hardangervidda uten å gå lange dagsetapper fra hytte til hytte? ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bjørn Landfald Rasmussen