Fellestur med fast opphold på Mogen Turisthytte

Fellestur

Fra dato
1. august 2021 kl. 09:00
Til dato
4. august 2021 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ibsen, Fjellvåken, Hardangervidda, Mogen,
Arrangører
DNT Telemark, Kvinnherad Turlag , Tinn og Rjukan Turlag , Vinje Turlag , Mogen turisthytte
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nyt flotte dagsturer med DNT-guide i variert terreng, og underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektet, med Mogen som base!

Har du lyst til å oppleve Hardangervidda uten å gå lange dagsetapper fra hytte til hytte? Da har vi løsningen! Meld deg på fellestur med den betjente hyttea, Mogen, som base. Her får du god tre-retters middag på kvelden, og nybakt brød og hjemmelaget pålegg til frokost. Mogen er en klassisk DNT-hytte der man kan finne roen foran peisen etter en opplevelsesrik dagstur på Hardangervidda, med niste langs Kvenna eller med utsikten fra en fjelltopp.  

Det legges opp til koselige dagsturer, i et tempo og en lengde tilpasset deltakernes forutsetninger.  Turene vil gå på stier og i lett terreng, men det er fortsatt viktig å ha godt fottøy og gjerne fornuftige klær tilpasset været på fjellet.  Turene vil starte i rimelig tid etter dagens frokost, og etter flere innlagte pauser, vil man komme tilbake til Mogen tidlig på ettermiddagen.  Det vil være god tid, både for en god dusj, eller bad i Møsvatn/Kvenna rett nedenfor hytta.  Selvfølgelig også en velfortjent hvil og forfriskning før dagens 3 retters middag.

Bjørn Rasmussen er en DNT-guide med lang erfaring fra området rundt Møsvatn. Han vil formidle både lokalhistorie og lære de friluftsinteresserte tips og råd for å klare turer på egen hånd. På siste kveld får vi underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektetet, der hun tar med Ibsens ut i den unike norske fjellheimen. 

Prisen dekker kost, losji og guiding, så her får du svært mye for pengene!
Billetter på Fjellvåken kommer i tillegg.

Det legges opp til at deltakerne selv bestiller og betaler for sin transport inn til Mogen.  Båtturen er på 38km.  
Båtturen med Fjellvåken bookes her:   MB Fjellvåken

Meld deg på og få minner for livet!

Fellestur med fast opphold på Mogen Turisthytte

Nyt flotte dagsturer med DNT-guide i variert terreng, og underholdning fra Jeanne Bøe og Ibsen-prosjektet, med Mogen som base! Har du lyst til å oppleve Hardangervidda uten å gå lange dagsetapper fra hytte til hytte? ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bjørn Landfald Rasmussen