Via Ferrata - Gautefall (12-16 år)

Fellestur

Dato
1. juli 2021 kl. 13:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Viaferrata
Arrangører
DNT Telemark, Gautefall Turlag
Turområde
Telemark - Lifjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du mellom 12 og 16 år, og har lyst på en luftig opplevelse i sommer? Å gå Via Ferrata betyr at man går sammen i en gruppe, på en tilrettelagt klatresti med sikring, oppover mot en fjelltopp. Det er en spennende aktivitet for de aller fleste, men det anbefales at man ikke har høydeskrekk for å delta. 

Det blir oppmøte på parkeringsplassen ved Gautefall Skisenter (Gautefallveien 1155), kl. 13.00. Hele turen tar ca. 2,5 timer, inkludert lunsj på toppen. Vi deles i to grupper, før innleide klatreinstruktører guider oss gjennom løypa.

Pakk med deg mat og drikke for dagen i en liten sekk (NB! Husk rikelig med vann ved varmt vær). Det er også viktig å kle seg etter værmeldingen. Det anbefales at man har på seg gode sko (fjellsko eller joggesko med god såle) og gjerne noen tynne hansker. Det anbefales å ta turen i fritids- og/eller treningsklær, og å ha med en tynn, vindtett jakke.

NB! Alle deltakere må få en signatur av foreldre/foresatte på et risiko- og samtykkeskjema fra arrangør. Det vil sendes ut i forkant av arrangementet.
 

Aktiviteten er gratis takket være støtte fra barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Via Ferrata - Gautefall (12-16 år)

Er du mellom 12 og 16 år, og har lyst på en luftig opplevelse i sommer? Å gå Via Ferrata betyr at man går sammen i en gruppe, på en tilrettelagt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Eldbjørg Lia Ettestad