Høstdugnad på Øitangen

Dugnad

Fra dato
24. september kl. 18:00
Til dato
26. september kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Frivillig, Jomfruland
Arrangør
DNT Telemark

Snart årets høstdugnad på vakre Øitangen!

Bli med på en sosial og morsom helg-dugnad ved Kragerøs havgap. DNT Øitangen er et hyttetun nord på Jomfruland. Hyttene ligger omkranset av nasjonalparken med et yrende fugle- og dyreliv, flotte strender og trivelige fastboende. Nå trenger vi din hjelp til å klargjøre hyttene for høst og vinter.

Oppgaver i løpet av helga vil bli alt fra litt malearbeid og rydding på uteområdet, høstrengjøring inne og annet vedlikeholdsarbeid. Alle som kommer skal få oppgaver de kan utføre og mestre, og du trenger derfor ingen forhåndskunnskaper for å bli med! Har du likevel spesiell kompetanse, så meld gjerne i fra om det. Denne gangen er vi sepesielt glade om noen kan litt snekkerarbeid.

Vi samles fredag kveld, og har det sosialt og hyggelig, samtidig som vi ser på helgens gjøremål. Du kan ta ferga ut fra Kragerø kl. 16.15 eller 19.15 til Tårnbrygga. Her kan du hente deg en sykkel hos Sykkelknut og sykle til Øitangen, eller gå de 2,5 kilometerne og bare nyte øya. Det vil bli satt opp taxibåt fra Valle ca. kl. 18 på fredagen, den går direkte til brygga på Øitangen. Felles måltid fredag kveld, frokost og lunsj lørdag og søndag blir servert.

Selve arbeidsdugnaden vil finne sted på lørdagen, fram 09.00 -17.00. I 19 tida lørdag vil alle kunne delta på en hyggelig fellesmiddag. Her får en tid til å sitte ned, slappe av og bli kjent med nye mennesker. Søndag tar vi det vi ikke rakk på lørdagen, og hjemreise vil bli med ferge kl. 12.55 eller 1840 til Kragerø, eller taxibåt til Valle ca. Kl. 15/16.

Bli med på en herlig dugnadshelg på Jomfruland sammen med hyggelige folk!

Måltidene står vi for 😊

Lyst til å bli med? Klikk på "meld deg på"-knappen på denne sida. 

For spørsmål kan vertskap/daglig leder for DNT Øitangen, Ruth Ellegård, kontaktes på ruth.ellegard@dnt.no