Grønn fredag med DNT ung Telemark 2021!

Arrangement

Dato
26. november 2021 kl. 14:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Dntungtelemark, Grønnfredag, Bærekraftigfriluftsliv, Dntung
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Ung Telemark inviterer til Grønn fredag!

Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung Telemark å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes ♻️

Den 26. november, samme dag som Black Friday, inviterer derfor DNT ung Telemark deg til å bli med til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær et nytt og forlenget liv, i stedet for å kjøpe nytt. Utsikten blir jo ikke finere med en ny jakke 🤷‍♀️ Vi steller derfor i stand et bruktutsalg hvor du kan kjøpe og selge friluftsbekledning og friluftsutstyr.

Konseptet fungerer som følger:
Du kan SELGE friluftsutstyr og friluftsbekledning ved at vi merker produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på arrangementet om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Bonus: 

På Grønn Fredag/denne dagen kommer også noen representanter for Fikselauget i Grenland Husflidslag til å sitte her i tursenteret. Fikselauget ble startet tidlig i høst, og har som mål å ruste folk til å foreta enkle reparasjoner på egen hånd. Blant annet lærer de bort isying av glidelåser, stopping av sokker, noe omsøm, bruk av symaskin, samt sliping av kniver. På Grønn Fredag kommer de til å vise metoder for å reparere ullsokker og annet ulltøy til alle som er interessert.


Alt av utstyr og klær som ikke blir solgt må hentes senest kl.14 lørdag 27.november. Det som ikke hentes vil bli donert til veldedige organisasjoner.

Hvor: DNT Telemarks lokaler i Torggata 15 3717 Skien. 

Når: 14:00 - 19:00. Vi ønsker at alle skal få vist fram plaggene sine, og har derfor satt maks antall plagg til 5 stykk per person. Plaggene kan leveres i Tursenteret fra 15.november. Åpningstidene til Tursenteret er mandag - fredag: 10-16, torsdag 10-18 og lørdag 10-14. 

Det blir gratis gløgg og pepperkaker til alle fremmøtte!

Vi håper du sammen med oss vil bidra til et mer bærekraftig friluftsliv!

VELKOMMEN! 

 

Grønn fredag med DNT ung Telemark 2021!

DNT Ung Telemark inviterer til Grønn fredag! Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt i skap og bod, derfor ønsker DNT ung Telemark å oppfordre til langtidsbruk av ...

Kontaktinformasjon: