Avlyst Hundekjøring på Luksefjell lørdag 19. mars

19. mars kl. 09:45 - 16:30
Annet, , Dntung, Hundekjøring, Dntungtelemark
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Det er for lite snø på Luksefjell. Det har blitt satt opp en alternativ tur til Fantekjerringkollen

DNT ung inviterer til hundekjøring på Luksefjell lørdag 19. mars. Vi har med oss Tore Bergby, som er en erfaren hundesledekjører, og hans fantastiske hunder. Dette blir en sosial og hyggelig tur for DNT ung'ere i alderen 16-26 år.

Det blir oppmøte ved tusenteret kl 09.45. Derfra tar vi minibuss sammen opp til Luksefjell. Når vi er fremme blir det varm saft ved bålplassen og mulighet for å hilse på hundene før sledeturen. Det vil bli fyrt opp i bålpanne slik at vi kan grille egen medbrakt mat, feks. pølse eller toast. Vi tar minibuss sammen ned til Skien igjen ca. kl 15.30. Ankomst tilbake til tursenteret vil da være litt etter kl 16.

Oppmøte:

Ved Tursenteret i Skien kl 09.45

Ta med:

Egen mat til å grille

Drikke

Klær etter vær (lue, buff, ulltøy, votter/hansker)

Ekstra skift

Sitteunderlag