Avlyst Skøyter med DNT Ung

16. februar kl. 18:00 - 20:00
Fellestur, , Skøyter
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dårlig vær

Bli med oss og gå på skøyter på utendørsbanen i fritidsparken.

Onsdag 16. februar fra kl. 18.00-20.00 inviterer vi deg mellom 16 og 26 år til å bli med oss og gå på skøytebanen i fritidsparken i Skien. Om det er lenge siden du har gått på skøyter gjør ikke det ingenting, selv om du mangler skøyter eller hjelm. Fritidsparken har nemlig utleie som er inkludert i påmeldingen, men si i fra om dette hvis du trenger å låne.

NB! Det er obligatorisk med hjelm hvis du ønsker å være med på vårt arrangement. Hvis du mangler kan du låne hos fritidsparken.

Ta med:

Klær etter vær

Skøyter

Hjelm

Hockeykølle (hvis du har)

Puck (hvis du har)

Godt humør

Oppmøte:

Ved inngangen til skøytehallen i Skien Fritidspark (ishallen)

Pris:

Gratis for DNT medlemmer

100kr for ikke-medlemmer.

Prisen inkluderer inngang, leie av skøyter og hjelm hvis du trenger dette.

NB! Dette er en av mange hverdagsturer med DNT ung Telemark - som er gratis for alle medlemmer mellom 16 og 26 år. For ikke-medlemmer vil noen av turene ha en liten deltakeravgift, så om du har lyst til å bli med noen flere ganger kan det lønne seg å melde seg inn - et ungdomsmedlemskap koster 330,- i året, og kan kjøpes her.

I tillegg til hverdagsturene arrangerer DNT ung Telemark buldring hver måned, og dessuten en større tur/aktivitet månedlig. Buldringen er gratis for medlemmer, mens de større turene og aktivitetene som regel vil ha en liten deltakeravgift for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Kontaktinformasjon: