Båltur og aking med DNT ung

18. januar kl. 18:00 - 20:00
Fellestur, , Dntungtelemark, Aking, Dntung
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Bli med DNT ung Telemark på båltur og aking i Skien Fritidspark!

Tirsdag 18. januar fra kl. 18.00-20.00 inviterer vi deg mellom 16 og 26 år til å bli med oss på båltur og aking i Skien Fritidspark. Vi tar med marshmellows til bålet og satser på at alle tar med et par vedkubber hver. Om man ønsker å grille mat, som pølser eller ostesmørbrød, er dette selvfølgelig også mulig. Det er en del is i akebakken nå, så de som ønsker kan ta med eget akebrett, men dette er frivillig. Dette blir en sosial og hyggelig kveld med mulighet for nye vennskap!

Oppmøte

Foran inngangen til skøytehallen i Skien Fritidspark

Ta med

Klær etter vær

Et par vedkubber

Akebrett om du vil

Drikke og mat til bålet

Hodelykt

Godt humør:)

Pris:

Gratis for alle!

NB! Dette er den første av mange hverdagsturer med DNT ung Telemark, som er gratis for alle medlemmer mellom 16 og 26 år. For ikke-medlemmer vil noen av turene ha en liten deltakeravgift, så om du har lyst til å bli med noen flere ganger kan det lønne seg å melde seg inn - et ungdomsmedlemskap koster 330,- i året, og kan kjøpes her.

I tillegg til hverdagsturene arrangerer DNT ung Telemark buldring hver måned, og dessuten en større tur/aktivitet månedlig. Buldringen er gratis for medlemmer, mens de større turene og aktivitetene som regel vil ha en liten deltakeravgift for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Kontaktinformasjon:

Turleder: