OPPTUR 2022

Arrangement

Dato
4. mai kl. 09:00 - 15:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Opptur,
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

OPPTUR er en nasjonal turdag der 8. klassinger over hele landet inviteres til en dag med friluftsliv, fysisk aktivitet og naturopplevelser! Årets OPPTUR går av stabelen onsdag 4. mai. Omlag halvparten av alle åttendeklassinger i landet - 34 000 ungdom fordelt på 120 arrangementer, deltar på arrangementet!

Velkommen til OPPTUR 2022!

Onsdag 4.mai 2022 arrangerer Den Norske Turistforening OPPTUR for 16. gang!

DNT Telemark ønsker derfor å invitere deres åttendeklasse med på den nasjonale skoleturdagen i 2022! Vi merker en fin løype til en topp eller et utsiktspunkt i skolens nærområde på ca 10 km, litt avhengig av hvor i Telemark arrangementet er. Vi skal ha flere arrangementer rundt om i Telemark, slik at skolen vil ha kortest mulig vei til samlingsplass.

Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet. Det vil bli tilrettelagt for en flott tur i regi av DNT Telemark sine lokale turlag, samarbeidspartnere, og friluftslivsutdanninga ved USN.

OPPTUR varer en skoledag. Alle skoler må stille med lærere, og vi ser det som et minimum med 2 lærere/ voksne per 30 elever.

Arrangementet er gratis!

Påmeldingsfrist 1. mars 2022. Ved å trykke på den røde knappen til høyre kan du melde på din skole og spesifisere antall elever og kontaktperson (e-post og telefonnummer). NB! Du må først registrere ditt navn før du kan registrere skolen din. 

Nærmere informasjon om OPPTUR- arrangementet i Telemark vil sendes til de påmeldte i april.

Har du spørsmål om arrangementet, kan du ta kontakt med solveig.holten@dnt.no (tlf: 99540087). 

Vi gleder oss til å dra på tur med dere!

Kontaktinformasjon: