Avlyst Ferskingkurs med overnatting ute!

Kurs

Fra dato
21. mai kl. 10:00
Til dato
22. mai kl. 16:00
Alternative datoer

3. til 4. september 2022
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Ferskingkursovernatting
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Har du lyst til å lære tips og triks om friluftsliv og det å være på tur? På Ferskingkurset lærer du hva man bør ta med seg i sekken på tur, hvordan du lager mat ute i det fri og finner fram i skogen ned kart og kompass. Kurset er beregnet på folk i alle aldre, som er åpne for litt konkrete tips av en erfaren turleder.  Kursopplegget er basert på praktisk læring i løpet av en kortere tur, etablering av leir med overnatting osv.  Kurset arrangeres av DNT Telemark. 

I løpet av kurset vil vi gå igjennom: 

• Allemannsretten

• DNT 

• Kart (og kompass) 

• Bål 

• Turbekledning, tursekk og turmat 

• Primus og stormkjøkken 

• Matlaging i grupper inkl. måltid 

Vi lager felles middag utendørs, men du må ta med deg lunsj, evt ekstra snacks og frokost neste dag. Husk også nok drikke til en og en halv dag. Kle deg etter været, vi kommer til å tilbringe store deler av dagen utendørs :-) 

Sekken pakkes med litt ekstra klær basert på værvarselet, nødvendig mat til egen lunsj og frokost, drikke, sovepose, liggeunderlag og personlig toalettsaker.  Overnatting i hengekøyer og/eller telt. Dersom du har egen hengekøye er det fint om du tar med denne.  Husk gode tursko/fjellstøvler.  Husk at tursekken ikke bør pakkes for tung og at du selv skal bære den:-)

 

Påmelding via den røde knappen!

Vi håper på å se deg! :-) 

 

Når du melder deg på denne turen aksepterer du arrangørens villkår. 

Kontaktinformasjon: